Acest concurs a expirat în data de 2014-09-01. Vezi concursurile active aici.
Castiga o vacanta pentru 2 persoane la Ibiza si garantat o imprimanta foto sau un incarcator Macally!

Campania “iPad Esential pentru vacanta” se va desfasura de pe data de 01.08.2014 pana la data de 31.08.2014 in cadrul magazinelor iStyle Cluj din incinta Polus Center Cluj, locatie E-233, Str. Avram Iancu nr. 492-500, Com. Florești, Jud. Cluj, iStyle Baneasa din incinta Baneasa Shopping City, locatie Bucuresti, sect. 1, Sos Bucuresti- Ploiesti, nr. 42D, iStyle Cotroceni din incinta AFI Palace Cotroceni, locatie intersectia Bd. Timisoara cu Bd Vasile Milea, sect. 6, Bucuresti, iCentre Promenada din incinta Promenada Mall, locatie Bucuresti, sect. 1, Calea Floreasca, nr 246B .

La aceasta campanie pot participa toate pesoanele fizice si persoanele juridice prin reprezentant legal inscris pe factura de achizitie al produsului participant in campanie, care vor achizitiona pe perioada desfasurarii campaniei 01.08.2014 - 31.08.2014, din incinta magazinelor participante unul din produsele: iPad Air 16GBWi-Fi sau Wi-Fi+ Cellular, gri spațial sau argintiu sau iPad mini cu ecran Retina 16GBWi-Fi sau Wi-Fi+ Cellular, gri spațial sau argintiu. Participantii care achizitioneaza unul din produsele participante la campanie primesc cadou o Imprimantă foto AirPrint Canon Selphy CP910 sau Husă cu tastatură Griffin pentru iPad + Încărcător Macally 10W, cablu Lightning.

Toti participantii care umeaza acesti pasi pot fi inscrisi automat la o tombola in urma careia castigatorul primeste o excursie pentru 2 persoane la Ibiza, zona plajei Playa d'en Bossa, la un hotel de ****, pe o perioada 4 zile, castigatorul trebuie sa beneficieze de excursie in sezonul estival 2014, valoarea excursiei nu poate depasi suma de 2000 euro (TVA inclus).

Tragerea la sorti va avea loc pe data de 02 septembrie 2014, incepand cu orele 17:00. Pentru marele premiu se vor extrage 3 castigatori: un potential castigator si 2 rezerve.

Pentru inscrierea valabila in vederea participarii la Campanie este necesara indeplinireacumulativa a urmatoarelor conditii:

  • Participantul trebuie sa aiba drept de participare potrivit
  • Inscrierea se va face exclusiv in perioada Campaniei
  • Participantul trebuie sa se prezinte in perioada 01.08.2014 – 31.08.2014 in cadrul magazinelor iStyle Cluj, iStyle Baneasa, iStyle Cotroceni, iCentre Promenada
  • Participantul trebuie sa cumpere din magazinele iStyle sau iCentre un iPad eligibil: iPad Air 16GBWi-Fi sau Wi-Fi+ Cellular, gri spațial sau argintiu iPad mini cu ecran Retina 16GBWi-Fi sau Wi-Fi+ Cellular, gri spațial sau argintiu
  • Dupa achizitionarea produsului participant la campanie, cumparatorul isi alege accesoriul cadou dintre următoarele două variante:
    • Imprimantă foto AirPrint Canon Selphy CP910
    • Husă cu tastatură Griffin pentru iPad + Încărcător Macally 10W, cablu Lightning
  • Participanții trebuie să acceseze linkul oficial de concurs: ipadpromo.ro, în perioada 01.08.2014 - 31.08.2014 și să completeze formularul de înscriere în concurs.

Înscrierea în concurs se poate face și direct în magazinele participante, în perioada 01 - 31.08.2014 prin intermediul promoterilor prezenti in locatie. Participantul trebuie sa prezinte promoterului factura care atesta achizitionarea produsului participant la campania „iPad esential pentru vacanta!”. Promoterii vor inscrie intr-o aplicatie datele personale ale participantilor. Toți participanţii înscrişi în concurs în perioada de desfășurare a acestuia și care au toate datele valide, vor participa la o singură tragere la sorţi electronică, la finalul concursului, în urmacăreia se va desemna un singur câștigător, care va primi marele premiu, o vacanta pentru 2 persoane la Ibiza.