Acest concurs a expirat în data de 2017-08-21. Vezi concursurile active aici.
E vital sa te #rEVITALizezi! Vara asta, Evital iti face cadou o vacanta relaxanta in Grecia!

Campania "E vital sa te #rEVITALizezi! Vara asta, Evital iti face cadou o vacanta relaxanta in Grecia!" va avea loc in perioada 1 iunie 2017 - 20 august 2017

In cadrul campaniei participa urmatoarele produse din gama Evital Romania: Vivacardin, Lipocardin, Glunorma, Prorelax, Hepatohelp, Acti-Reflux, Laxafast, Elastin Max, Osteo Extra, Unarin, B-Complex, Baby Guard D3, Baby Guard Dha, Baby Guard Happy Flora, Didolino, Prolactation, Pregnaguard, Oxidostop, Oculoprotect, Immununopower, Immunopower Kids, Chewy Vites Calciu+Vit D, Chewy Vites Fier+multivitamine, Chewy Vites vitamina C+soc, Chewy Vites Immuno C, Chewy Vites Vitamina D si Chewy Vites Multivitamine comercializate pe teritoriul Romaniei de catre organizator.

Pentru a fi eligibili a participa la campanie si a putea castiga unul dintre premiile oferite de organizator, participantii trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii exprese, in mod cumulativ:

  • sa detina un cont de utilizator in reteaua de socializare Facebook cu nume si prenume reale; 
  • sa achizitioneze pe durata campaniei unul sau mai multe produse participante in valoare de minim 40 lei, de la orice distribuitor agreat si sa solicite bonul fiscal in care se regasesc mentionate produsele achizitionate;
  • sa trimita prin mesaj privat pe pagina de Facebook Evital Romania o poza cu bonul fiscal pentru inscrierea in campanie;
  • sa pastreze bonul fiscal pentru validare, in cazul in care participantul va fi declarat castigator;

Pentru evitarea oricarui dubiu, pentru inscrierea la tragerea la sorti, participantul va trimite un mesaj privat pe pagina de Facebook Evital Romania in care va atasa o poza cu bonul fiscal care atesta achizitia pe durata campaniei de produse participante in valoare de minim 40 de lei. 

Bonul fiscal care atesta achizitia pe durata campaniei a unui/unor produs/produse dintre cele participante la campanie in valoare de minim 40 de lei trebuie pastrat pana la finalizarea campaniei, acesta fiind solicitat de catre organizator la inmanarea premiilor.

Campania se va desfasura in limita stocurilor de produse participante disponibile la fiecare distribuitor agreat.

In cadrul campaniei organizatorul va acorda urmatoarele premii:

  • 12 premii acordate pe parcursul celor 12 saptamani de concurs, cate un premiu pentru fiecare saptamana de concurs. Premiul saptamanal consta intr-un pachet de produse, respectiv: geanta de plaja, prosop de plaja, 1 produs Laxafast, 1 produs Acti-Reflux, 1 produs Baby Guard Happy Flora, 1 produs B-Complex si 1 produs Prorelax.
  • Marele premiu: un voucher in valoare de 1071 Euro, TVA inclus, ce va putea fi utilizat in rezervarea unei vacante pentru 2 persoane in Grecia de la agentia Happy Tour Bucuresti. Destinatia va fi aleasa de catre castigator in baza ofertelor disponibile pentru perioada aleasa in cadrul agentiei Happy Tour Bucuresti. Vacanta aleasa poate include un pachet cu transport, cazare si masa sau doar o parte din aceste servicii, in functie de costul vacantei alese de acesta. 

Castigatorul marelui premiu este obligat sa se prezinte cu voucherul castigat in agentia Happy Tour din Bucuresti pentru confirmarea finala a vacantei aleasa.  Castigatorul marelui premiu va putea beneficia de vacanta incepand cu data de 1 septembrie 2017 pana cel mai tarziu pe 15 octombrie 2017 (data de 22 octombrie trebuie sa fie ultima noapte de cazare). Voucher-ul nu este transferabil si este valabil pentru castigator si pentru inca o persoana aleasa de acesta. 

Desemnarea castigatorilor pentru premiile saptamanale va fi efectuata prin intermediul unei trageri la sorti electronice, in decursul a 2 zile lucratoare de la incheierea fiecarei saptamani de concurs, in prezenta unei Comisii formata din 2 reprezentanti ai organizatorului.

Desemnarea castigatorului marelui premiu va fi efectuata prin intermediul unei trageri la sorti electronice, in decursul a 5 zile lucratoare de la incheierea campaniei, in prezenta unei Comisii formata din 2 reprezentanti ai organizatorului.