Sursă foto: -
Acest concurs a expirat în data de 2016-09-01. Vezi concursurile active aici.
Arata-ne cum te bucuri de vacanta chiar de #lafereastramea!

Campania este organizata si se desfasoara pe teritoriul Romaniei in perioada 01 august 2016 – 31 august 2016.

Pentru a participa la prezenta campanie, participantii trebuie sa respecte urmatorul mecanism:

  • Participantul realizeaza o poza cu o atmosfera de vacanta in propriul oras. Fotografia trebuie sa includa cadrul de fereastra si o atmosfera de vacanta (ex: un peisaj, un decor de vacanta la fereastra, sa transmita starea de relaxare prin fotografie).
  • Daca participantul nu detine un cont de Facebook, nu poate participa in concurs.
  • Participantul posteaza poza realizata pe pagina sa personala de Facebook, cu urmatoarele hashtaguri - #VEKARomania #vacanta #lafereastramea.
  • Participantul marcheaza postarea publica pe profilul de Facebook.
  • Participantul insereaza linkul catre postarea sa pe wall-ul paginii de Facebook VEKA Romania – sau in sectiunea de comentarii a postarii de pe pagina de Facebook VEKA Romania in care este anuntat concursul.

O inscriere valida este o inscriere care respecta toate aceste conditii cumulat. Un participant va putea uploada cate fotografii doreste in concurs.

Participantii nu trebuie sa cumpere sau sa fie utilizatori ai produselor Veka pentru a putea participa la aceasta campanie.

In cadrul prezentei campanii se vor acorda urmatoarele premii:

  • Premiul I - 1 x Vacanta pentru doua persoane in Grecia (avion charter dus-intors pentru doua persoane si cazare la hotel  All Inclusive pentru 7 nopti)
  • Premiul II - 2 x Aparate de fotografiat instant Lomo (cu bateriile si filmul incluse)
  • Premiul III - 10 x Kit pentru gratar (gratar si geanta cu un compartiment de racire, in care poate fi depozitat gratarul) 
  • Premiul IV – 10 x Kit pentru plaja (geanta de plaja cu rogojina, papuci de plaja, minge gonflabila, fresee, prosop de plaja)
  • Premiul V – 10 x Kit pentru picnic (geanta cu un compartiment de racire, tacamuri, farfurii din ceramica securizate, patura cu suprafata dubla)

Castigatorii vor fi desemnati de catre un juriu format dintr-o echipa de bloggeri ambasadori ai campaniei (Alina Ceusan, Cosmin Tudoran, Ariel Constantinof, Emanuel Romedea, Alex Damian, Cristian Manafu, Adriana Sandru, Robert Katai, Vlad Berte si Radu Valcan) si de un reprezentant al organizatorului (Alexandru Oancea).

Anuntarea castigatorilor se va face pana in data de 9 septembrie 2016.