98
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.330.10
miliarde de lei,
adica

1.330.100.000,00
RON
11655
concursuri
expirate
16
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga o vacanta oriunde in lume!

 admin  2015.11.28  Vacante,Trageri la sorti  2493

concurs Huawei

Campania este organizata si se desfasoara pe intreg teritoriul Romaniei, cu incepere la data de 27.11.2015 ora 10:00:00 si incheiere la data de 31.12.2015 ora 23:59:59.

Produsele participante la promotie sunt telefoane mobile tip smartphone marca Huawei din gamele Y series, G series, P series, Mate S, Mate 7, Honor care se comercializeaza in magazinele care distribuie in mod oficial telefoane marca Huawei aflate pe teritoriul Romaniei.

Pentru a participa la prezenta Campanie, participantii trebuie sa respecte urmatorul mecanism:

  • Sa achizitioneze în perioada campaniei cel putin un produs participant la promotie;
  • Sa acceseze website-ul www.makeitpossible.ro;
  • Sa isi creeze un cont de utilizator cu urmatoarele informatii: nume, prenume, telefon, email, cod IMEI valid smartphone Huawei achizitionat;
  • Sa pastreze bonul/factura fiscala prin care a achizitionat produsul participant in promotie pentru validare

Premiile oferite în cadrul acestei campanii sunt:

  • o vacanta oriunde in lume in valoare unitara de 10.000 euro net. Castigatorul beneficiaza de o excursie in valoare maxima de 10.000 euro net. Acesta poate sa aleaga sa calatoreasca oriunde in jurul lumii, in limita valorii premiului, cu exceptia urmatoarelor tari: Liban, Mali, Siria, Israel, Irak, Afganistan, Egipt, Tunisia, Libia, Algeria, Etiopia si zona Africii Centrale. De asemenea, ca exceptie pot fi si zonele geografice care la momentul rezervarii se pot afla in conflict sau in plina desfasurare de evenimente socio-politice care prezinta risc asupra integritatii umane. Premiul poate fi utilizat de catre castigator in termen de 8 luni din momentul in care a fost anuntat de catre organizator. Premiul se acorda o singura data, pentru o singura vacanta fara intrerupere, sumele necheltuite nu se reporteaza si nu mai pot fi folosite ulterior.

Validarea participarii in tragerea la sorti pentru desemnarea castigatorului pentru marele premiu O vacanta la alegere oriunde in lume, se face doar pentru inscrierile care contin IMEI-urile telefoanelor Huawei importate oficial de catre Huawei Romania, si cumparate de catre participantii la campanie in perioada 27.11.2015 - 31.12.2015. IMEI-urile produselor vor fi verificate inainte de momentul extragerii, iar apoi va fi verificata si factura de cumparare a produsului, care dovedeste achizitionarea telefonului de la un vendor autorizat Huawei. Fiecare IMEI unic introdus reprezinta o sansa la tragerea la sorti ce va fi organizata in data de 20.01.2016.

Premiul constand in o vacanta oriunde in lume va fi acordat de catre organizator in termen de 30 zile lucratoare de la desemnarea castigatorului.


PARTICIPA LA CONCURS

concursuri online concurs Huawei castiga premii castiga vacanta castiga calatorie cod IMEI www.makeitpossible.roNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.