80
concursuri
active
Premii
in valoare de

695.84
miliarde de lei,
adica

695.839.387,00
RON
11574
concursuri
expirate
10
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga o vacanta la ski in Bulgaria, o tableta Allview WI7, un smartphone Allview Impera I, 5 parfumuri Paco Rabanne Lady M si 7 cutii cu sticle de vin!

 admin  2015.12.01  Beauty,Diverse,Tablete,Telefoane,Vacante,Trageri la sorti  1801

concurs Magic FM

Incepand cu 15 noiembrie 2015 ascultatorii Magic FM pot participala concursul "Tu alegi muzica: Echipa de spiridusi Magic FM" contribuind astfel la alcatuirea listei cu cantece de Craciun care se vor auzi la Magic FM - Radioul lui Mos Craciun, incepand cu 1 decembrie 2015.

Astfel, cei care doresc sa participe la concursul se pot inscrie cu datele personale pe site-ul magicfm.ro, in pagina dedicata concursului si pot vota cantecele favorite din lista prezentata in pagina. Pentru a participa la tragerea la sorti pentru premiile puse in joc, ascultatorii trebuie sa recomande concursul catre 5 alte persoane prin completarea campurilor aferente cu datele acestora.

Extragerea castigatorilor are loc pe 16 decembrie 2015, astfel: 14 castigatori vor fi extrasi pe site-ul magicfm.ro si 1 castigator va fi extras in direct, pe postul de radio Magic FM - un ascultator va fi invitat sa aleaga in direct 1 numar dintr-un interval de numere care va fi comunicat pe loc tot in direct. Intervalul de numere cuprinde numere de inscriere la concurs ale ascultatorilor care au recomandat concursul catre alte 5 persoane.

Ascultatorul al carui nume corespunde cu numarul care va fi extras in direct la radio va fi declarat castigator.

Fiecare persoana poate sa participe la concurs o singura data. 

Cu exceptia castigatorului care va fi extras in direct la postul de radio Magic FM, ceilalti castigatori vor fi anuntati pe site-ul www.magicfm.ro, iar toti castigatorii vor fi contactati de catre Organizator pentru punerea in posesie a premiilor. 

Premii:

  • o vacanta la ski in Bulgaria (Bansko - 5 nopti 2 pers, demipensiune - 350 euro);
  • o tableta (Allview WI7 - 399 lei);
  • un smartphone (Allview Impera I - 599 lei);
  • cinci parfumuri (Paco Rabanne Lady M EDT 80ml - 350 ron);
  • sapte cutii cu sticle de vin

PARTICIPA LA CONCURS

concursuri online concurs Magic FM castiga premii echipa de spiridusi cantece de Craciun spiridusi