Acest concurs a expirat în data de 2016-08-16. Vezi concursurile active aici.
Configureaza-ti vacanta!

Promotia „Configureaza-ti vacanta” se desfasoara in perioada 13 iulie 2016, incepand cu ora 00:00:00, si se va incheia pe 15 august 2016, ora 23:59:59.

Participa la promotie orice client al Orange Romania, care pe perioada desfasurarii promotiei isi configureaza si activeaza un abonament online prin accesarea Configuratorului Orange Young. Pentru a fi declarati eligibili, participantii trebuie sa se inscrie in promotie selectand pe pagina de desfasurare a acesteia una dintre destinatiile de vacanta propuse de organizator (Paris, Roma, Barcelona, Amsterdam, Praga, Atena, Lisbona).

Premiile oferite de organizator participantilor desemnati castigatori ai promotiei, in urma tragerii la sorti, sunt dupa cum urmeaza:

  • 5 premii, fiecare premiu constand intr-un voucher de calatorie in valoare de 1.000 euro (fara TVA) catre una dintre destinatiile propuse de organizator (Paris, Roma, Barcelona, Amsterdam, Praga, Atena, Lisbona) si aleasa de participantul castigator, precum si suma de 150 euro. Fiecare dintre premii consta in 3 nopti de cazare la un hotel de minimum 4 stele propus de organizator si transport cu avionul dus - intors pentru 2 persoane

Tragerea la sorti pentru acordarea premiilor se va realiza in data de 30 august 2016.