105
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.571.10
miliarde de lei,
adica

1.571.100.000,00
RON
11656
concursuri
expirate
68
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga o vacanta la alegere la Paris, Roma, Barcelona, Amsterdam, Praga, Atena sau Lisbona!

 admin  2016.07.21  Vacante,Trageri la sorti  2181

concurs Orange

Promotia „Configureaza-ti vacanta” se desfasoara in perioada 13 iulie 2016, incepand cu ora 00:00:00, si se va incheia pe 15 august 2016, ora 23:59:59.

Participa la promotie orice client al Orange Romania, care pe perioada desfasurarii promotiei isi configureaza si activeaza un abonament online prin accesarea Configuratorului Orange Young. Pentru a fi declarati eligibili, participantii trebuie sa se inscrie in promotie selectand pe pagina de desfasurare a acesteia una dintre destinatiile de vacanta propuse de organizator (Paris, Roma, Barcelona, Amsterdam, Praga, Atena, Lisbona).

Premiile oferite de organizator participantilor desemnati castigatori ai promotiei, in urma tragerii la sorti, sunt dupa cum urmeaza:

  • 5 premii, fiecare premiu constand intr-un voucher de calatorie in valoare de 1.000 euro (fara TVA) catre una dintre destinatiile propuse de organizator (Paris, Roma, Barcelona, Amsterdam, Praga, Atena, Lisbona) si aleasa de participantul castigator, precum si suma de 150 euro. Fiecare dintre premii consta in 3 nopti de cazare la un hotel de minimum 4 stele propus de organizator si transport cu avionul dus - intors pentru 2 persoane

Tragerea la sorti pentru acordarea premiilor se va realiza in data de 30 august 2016.


PARTICIPA LA CONCURS

concursuri online concurs Orange castiga premii castiga vacanta configurator OrangeNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.