Castiga o vacanta la Praga cu experienta din America
74
concursuri
active
Premii
in valoare de

409.24
miliarde de lei,
adica

409.239.387,00
RON
11514
concursuri
expirate
12
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga o vacanta la Praga cu experienta din America!

 admin  2014.12.17  Vacante,Trageri la sorti  1010

concurs studenttravel

O vară în America… Sună nemaipomenit, nu-i așa? Cu siguranță la asta te-ai gândit și tu, înainte să te ”abonezi” pentru prima oară la aventura americană numită Work&Travel. Acum însă, după ce ai vizitat țara tuturor posibilităților cel puțin o dată, știi că nimic nu este imposibil și că de la a vrea până la a putea nu e calea atât de lungă.

Ai avut parte de o vară pe cinste, muncind și călătorind în SUA, iar acum îți lansăm o nouă provocare, una care să-ți pună mintea la contribuție și prin care să-ți dai frâu liber creativității.

Te provocăm să ne scrii povestea ta, să alegi între 3 și 7 fotografii reprezentative pentru întreaga vară petrecută peste ocean și/sau un video dacă ai reușit să imortalizezi câteva dintre momentele de neuitat. Trimite-ne textul, fotografiile și filmarea (dacă e cazul) via e-mail, iar noi vom da contur poveștii tale pentru ca tinerii care până acum nu au avut ”curaj” suficient, să prindă aripi și să trăiască visul american în această vară!

Împărtășește experiențele tale, iar noi te premiem cu o vacanță de poveste pentru două persoane la Praga, dar și cu alte surprize!

Trimite-ne textul, fotografiile și videoul la jobs@studenttravel.ro până pe 10 ianuarie 2015 împreună cu numărul tău de telefon (care va rămâne confidențial).

Visează! Călătorește! Împărtășește!


PARTICIPA LA CONCURS

vacanta la Praga concursuri online concurs studenttravel