98
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.330.10
miliarde de lei,
adica

1.330.100.000,00
RON
11655
concursuri
expirate
22
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga o vacanta la Florenta pentru 2 persoane, in valoarea de 2.000 de euro si 10 parfumuri Signorina EDP 50 ml!

 admin  2015.07.13  Beauty,Vacante,Vouchere,Trageri la sorti  1900

concurs Douglas

Concursul "Vacanta la Florenta" începe la ora 10:00, pe data de 01 iulie 2015 şi se încheie la ora 22:00 pe data de 31 iulie 2015.

Concursul este organizat pe teritoriul României şi se desfăşoară în reteaua magazinelor Douglas (in spatiile in care se comercializeaza produse cosmetice) din Romania: Baneasa Shopping City, Unirea Shopping Center, Promenada Floreasca (Bucuresti), Sun Plaza Mall (Bucuresti), Afi Palace Cotroceni (Bucuresti), Mega Mall (Bucuresti), Coresi Shopping Resort (Brasov), City Park Mall (Constanta), Lotus Center (Oradea), Mures Mall (Targu Mures), Polus Center Cluj (Cluj), Promenada Mall (Sibiu), Iulius Mall (Timisoara), Electroputere Parc (Craiova), Gold Plaza (Baia Mare), Palas Mall (Iasi), Ploiesti Shopping City (Ploiesti), AFI Palace Ploiesti (Ploiesti).

Brandurile participante in concurs sunt toate parfumurile Salvatore Ferragamo.

Procedura concursului:

  1. Participantul trebuie sa cumpere din reteaua magazinelor Douglas produse participante in perioada 1 iulie – 31 iulie 2015. Orice produs din brandurile participante poate fi considerat produs participant. Participantul poate avea mai multe achizitii de produse participante si pentru fiecare astfel de achizitie pe un singur bon fiscal poate primi un nou talon de inscriere la tombola.
  2. Participantul trebuie să completeze corect si lizibil toate campurile de pe talonul de participare.
  3. Participantul trebuie să comunice Organizatorului prin completarea talonului de inscriere la concurs, următoarele date cu caracter personal: nume, prenume, adresa de e-mail, localitate, adresa unde locuieşte permanent în mod legal si numarul de telefon la care poate fi contactat Participantul. Participantul trebuie sa completeze pe talon numarul si data bonului fiscal pentru care a primit dreptul de a completa talonul de concurs.
  4. Participantul trebuie sa pastreze bonul fiscal care atesta achizitia in urma careia a primit talonul de participare la concurs. Participantii desemnati castigatori pot beneficia de premiile concursului, doar daca prezinta bonul fiscal in original reprezentantilor organizatorici, prin care atesta achizitia unui parfum Salvatore Ferragamo de minim 50 ml, achizitie realizata in perioada de desfasurare a concursului, ale produselor din brandurile participante.

Premiile acordate prin tragere la sorti constau in:

  • 1 voucher pentru o excursie la Florenta in valoare de 2.000 euro.
  • 10 parfumuri Signorina edp 50 ml 

Tragerea la sorti prin intermediul careia se va declara castigatorul va avea loc pe data de 7 august  2015, ora 15:00. Tragerea la sorţi a castigatorilor va fi efectuata prin procedeul de extragere aleatorie, fara revenire, din urna in care au fost colectate toate taloanele completate pentru inscrierea la concurs si va avea loc in magazinul Douglas din Baneasa Shopping City, în prezenţa unei comisii de validare. 10 parfumuri Signorina EDP 50 ml.


PARTICIPA LA CONCURS

concursuri online parfum Salvatore Ferragamo castiga vacanta vacanta la Florenta concurs DouglasNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.