Acest concurs a expirat în data de 2016-02-29. Vezi concursurile active aici.
Targ Online de Turism Vola.

Campania se desfasoara in perioada 22 – 28 februarie 2016.

La concurs participa toate persoanele fizice care achizitioneaza in perioada campaniei, un pachet format din bilet de avion si cazare, fie un City Break, fie o vacanta, prezentat pe site-ul Vola, indiferent de numarul de zile si de perioada de calatorie.

Pentru a intra in tragerea la sorti, este obligatoriu ca pachetul sa fie achitat integral in perioada campaniei. Participantii accepta faptul ca pachetele particiante la promotie sunt 100% nerambursabile.

Va exista un singur castigator, desemnat prin tragere la sorti.

Din randul participantilor care au cumparat un pachet in perioada de desfasurare a campaniei, va fi desemnat un singur castigator, prin tragere la sorti, dintre toate persoanele fizice care indeplinesc cerintele de mai sus. Extragerea va fi efectuata dupa incheierea campaniei, in maximum 7 zile lucratoare, in prezenta unei comisii formate din 3 membri ai organizatorului. Castigatorul va fi anuntat telefonic si pe email, folosind datele furnizate in cadrul procesului de achizitie.

Valoarea premiului va fi egala cu suma platita de castigator daca aceasta este sub 700 EUR, daca valoarea pachetului achizitionat de castigator este de peste 700 EUR, atunci premiul se va acorda in limita a 700 EUR. Premiul va fi acordat in maxim 30 de zile calendaristice de la data extragerii, prin stornarea sumei de pe factura emisa si transfer bancar in contul furnizat de castigator si se va acorda in euro sau echivalentul in lei, la cursul BNR din ziua efectuarii platii.