Acest concurs a expirat în data de 2014-09-23. Vezi concursurile active aici.
poVEȘTI din România!

Ești român sau ești străin, contează mai puțin. 

Așteptăm poVEȘTI din România pentru ca tu să împărtășești tuturor cât de frumoasă este România, experiența ta memorabilă și imaginile care ți-au rămas în suflet!

Fiecare dintre noi am descoperit un loc în România care ne-a impresionat. Acum îi poți face cunoscută povestea și poți dezvălui acele locuri care te-au lăsat fără cuvinte. Realizează un film în care să ne prezinți într-o manieră personală un loc de o frumusețe aparte, o zonă cu o încărcătură istorică, povestea unor oameni frumoși sau tradiții ce se pierd în negura timpului.

Pe lângă satisfacția de a contribui la cunoașterea și promovarea acestei țării minunate, te așteaptă premii atractive din partea organizatorilor și mii de prieteni dornici sa vizioneze și să voteze cel mai bun film. Prin filmul tău putem arăta lumii de ce România merită vizitată!

Înscrierea se face în perioada 20 august 2014 - 17 septembrie 2014.

Competiția se desfășoară în 3 etape:

  1. Etapa 1: Participanţii se vor înscrie pe site-ul romania.travel în cadrul secţiunii poVESTE DIN ROMÂNIA prin completarea formularului și vor încarca filmul pe site-ul youtube.com , punându-ne la dispoziţie link-ul către film. Link-ul devine activ, după controlul conţinutului filmului. Filmul trebuie să prezinte o zonă a României sau să promoveaze un produs turistic românesc, cu durata între 2 minute și 5 minute. Completarea corectă a formularului de înscriere este obligatorie. Participanții care nu vor completa toate câmpurile din formular nu vor intra în procesul de selecție.
  2. Etapa 2: Participanţii își promovează filmul pe rețeaua de socializare facebook, prin intermediul paginii oficiale a DIMMMAT sub semnătura competiției. La sfârsitul perioadei de promovare, candidații vor fi triați în funcție de numarul de like-uri. În funcție de numarul de like-uri vor fi selectați 10 de finaliști, respectiv cei care au obținut cel mai mare număr de like-uri. În afară de cei selectați prin numărul de like-uri, Organizatorul își rezervă dreptul de a selecta până la 5 filme care vor intra automat în faza de jurizare.
  3. Etapa 3: Finaliștii se vor prezenta în fața juriului și vor face o scurtă prezentare a filmului, iar filmele finaliste vor fi proiectate în cadrul Galei “poVESTE DIN ROMÂNIA”. Cele mai bune filme vor fi premiate astfel: 
  • Premiul I – participare la Târgul de la Londra + Expo Milano 2015 + coloana sonoră semnată de Gheorghe Zamfir
  • Premiul II – participare la Târgul de la Stuttgart și la Expo Milano 2015
  • Premiul III – vacanță în România