Acest concurs a expirat în data de 2015-03-01. Vezi concursurile active aici.
Iarna se numara cadourile cu creditul Selfie.

Campania Promotionala se va desfasura in perioada 1 decembrie 2014 ora 08:00 - 28 februarie 2015, ora 23:59 (inclusiv).

In vederea participarii la promotia „Iarna se numara cadourile cu creditul Selfie” trebuie  indeplinite urmatoarele conditii:

  • a) Categoria 1 de participanti: Persoanele fizice care au contractat si obtinut un credit de consum Selfie in perioada 1.12.2014 – 28.02.2015 si nu inregistreaza sume restante fata de banca, la data tragerii la sorti.
  • b) Categoria 2 de participanti: Persoanele fizice, cetateni romani, cu resedinta sau domiciliul in Romania, care au implinit virsta de 18 ani pana la data de 20.08.2014 interesate sa obtina un credit, care isi lasa datele de contact complete si valide (nume, prenume, telefon) pe site-ul creditul selfie.

Inscrierea in promotie:

  • a) Categoria 1 de participanti: In perioada 1.12.2014 – 28.02.2015, orice client care contracteaza un credit de consum Selfie va primi un premiu garantat, in limita stocului disponibil, in momentul depunerii dosarului de creditare pentru contractare si este inscris automat in tragerea la sorti pentru premiul cel mare, “o vacanta in Elvetia” constand intr-un voucher de calatorie pentru 2 persoane.
  • b) Categoria 2 de participanti: In perioada 1.12.2014 – 28.02.2015, orice participant care indeplineste urmatoarele conditiile: persoanele fizice, cetateni romani, cu resedinta sau domiciliul in Romania, care au implinit virsta de 18 ani pana la data de 20.08.2014 interesate sa obtina un credit, care isi lasa datele de contact complete si valide (nume, prenume, telefon) pe site-ul creditul selfie, va primi un premiu garantat, in limita stocului disponibil, in momentul depunerii dosarului de creditare pentru contractare si este inscris automat, in tragerea la sorti pentru premiul cel mare, un voucher de vacanta in Elvetia pentru 2 persoane.

In cadrul Campaniei se vor acorda urmatoarele premii constand in:

  • Premiul cel mare - 1 premiu “o vacanta in Elvetia” constand intr-un voucher de calatorie in suma de 10.000 lei net, premiu la care au dreptul toti participantii care au contractat un credit de nevoie personale Selfie
  • Premii mici - 300 premii instant constand in manusi touch screen care vor fi oferite tuturor participantilor care vor inainta un dosar de contractare credit, indiferent de acceptul sau refuzul ulterior al acestui dosar. Premiile vor fi acordate in ordinea depunerii dosarelor, in limita stocului disponibil.

Tragerea la sorti va avea loc in data de 02.03.2015. In urma acesteia vor fi desemnati 1 castigator si 3 rezerve. Tragerea la sorti se va realiza in mod electronic cu garantarea caracterului aleatoriu in desemnarea castigatorului, in prezenta unui comisii formate dintr-un reprezentant al Organizatorului, un reprezentant al agentiei implicate in desfasurarea campaniei si va fi atestata de un avocat/notar prezent la locul extragerii.