Acest concurs a expirat în data de 2016-05-01. Vezi concursurile active aici.
Cautam cea mai frumoasa Cewe Fotocarte din Romania!

Căutăm cea mai frumoasă Cewe Fotocarte din România! 

Măriți-vă şansele de câştig! Puteți participa cu până la 5 fotocărţi pentru a intra în concurs pentru premiul cel mare! În plus, vom alege lunar câte un câştigător, însă şi fotocărţile premiate deja vor avea şansa de a câştiga premiul cel mare!

Fiţi creativ şi prezentaţi-vă cele mai frumoase fotocărţi cu propriile fotografii!

Campania se va desfășura în perioada 25.04.2015 – 30.04.2016.

Despre concurs:

Tocmai aţi terminat realizarea unei Cewe Fotocărti şi abia aşteptaţi să o țineţi în mână? Începeţi promovarea fotocărţii chiar acum! Fie că tema este un eveniment important în familie, o excursie foto sau animăluțul preferat al familiei, participaţi cu până la 5 Cewe Fotocărti! Juriul va aprecia alegerea temei, creativitatea, calitatea fotografiilor, dar şi utilizarea cât mai inventivă a posibilităţilor de editare oferite de software-ul de comandă.

Participarea este foarte simplă:

  • o adresă de email validă şi o Cewe fotocarte comandată în ultimele 6 săptămâni sunt suficiente pentru a deveni unul dintre căştigătorii concursului Cewe fotocarte! Trebuie doar să completaţi şi să ne trimiteţi formularul de participare.

Vizualizaţi Galeria concursului pentru a vă inspira și a descoperi cum au folosit alţii posibilitățile de editare din cadrul software-ului de comandă Cewe Fotolumea Mea deoarece, câte Cewe Fotocărti, atâtea amintiri, teme şi poveşti personale se înfăţişează în faţa ochilor pagină de pagină. Descoperiţi cele mai frumoase fotocărţi şi inspiraţi-vă pentru realizarea unei Cewe Fotocărti noi. Şabloane, rame şi o serie de clip-arturi - software-ul Cewe vă oferă numeroase posibilităţi de a pune în evidenţă fotografiile preferate. În cazul în care nu ştiţi cum sau unde să începeţi, click aici pentru câteva idei împărtășite de iubitorii de Cewe Fotocarte.

Vă aşteaptă numeroase premii interesante:

  • Premiul 1: Vacanta la mare - Aparat foto Nikon D3200 - Voucher Cewe de 400 lei valabil pentru orice tip de Cewe Fotocarte aleasa si editata de Dumneavoastra
  • Premiul 2: Vacanta la mare - Aparat foto Nikon 1J4 - Voucher Cewe de 350 lei valabil pentru orice tip de Cewe Fotocarte aleasa si editata de Dumneavoastra
  • Premiul 3: Vacanta la mare - Aparat foto Nikon L340 - Voucher Cewe de 300 lei valabil pentru orice tip de Cewe Fotocarte aleasa si editata de Dumneavoastra
  • Premiul 4 - 10: Voucher Cewe de 250 lei valabil pentru orice tip de Cewe Fotocarte aleasa si editata de Dumneavoastra
  • Premiul lunar: Voucher Cewe de 200 lei valabil pentru orice tip de Cewe Fotocarte aleasa si editata de Dumneavoastra

Juriul: Membrii juriului deseori pun în practică creativitatea şi pasiunea în realizarea unei Cewe Fotocărti - nu doar pentru că fac parte de mult timp din echipa Cewe, dar şi pentru a păstra propriile fotografii într-o formă unică.

Specialiştii noştri cunosc foarte bine fiecare amănunt al software-ului, folosesc din plin posilibiltăţile de editare şi nu în ultimul rând au acceptat cu mare bucurie sarcina de a răsfoi şi a evalua cărţile concurente.

Această sarcină implică și o doză mare de entuziasm deoarece, prin faptul că ne onoraţi cu propriile fotocărţi frumoase și creative, totodată ne oferiți posibilitatea de a pătrunde în momentele cele mai dragi din viața Dumneavoastră.

Selecția câștigătorilor va depinde de multe aspecte - o parte din membri va evalua calitatea fotografiilor, în timp ce alţii vor evalua tema aleasă sau structura cărţii. Participaţi şi Dumneavoastră şi povestea personală poate deveni Cewe Fotocartea căştigătoare!

Pentru a participa aveți nevoie de Nr. de comandă compus din 2 x 6 cifre, pe care îl găsiți în email-ul de confirmare al comenzii de Cewe Fotocarte, respectiv adresa de email de pe care ați efectuat comanda (comanda nu poate fi mai veche de 6 săptămâni).

După ce v-ați înscris la concurs, vă trimitem pe email un link de confirmare.

Cewe Fotocartea înregistrată în concurs se afișează în galerie numai după aprobarea moderatorilor, așadar pentru vizualizare vă rugăm să reveniți puțin mai târziu! 

După ce cartea dvs. a apărut în galerie, intrați automat în competiția pentru numeroasele premii valoroase sau pentru unul dintre premiile lunare!