Acest concurs a expirat în data de 2016-09-01. Vezi concursurile active aici.
Scholl iti mentine picioarele catifelate toata vara si te trimite in vacanta!

Campania “Ai vara la picioare!” va incepe pe data de 1 iunie 2016, ora 08:00 si va dura pana pe 31 august 2016, ora 23:59.

Produsele participante la campanie sunt:

Pentru a participa la campanie, participantul trebuie sa achizitioneze minim unul dintre produsele participante in campanie si sa trimite un SMS catre numarul 1873, tarif normal, cu numarul si data bonului fiscal sau a facturii de achizitie a produsului. Numarul de SMS este valabil in retetele Telekom, Vodafone si Orange, nu este valabil in reteaua Digi.

Fiecare participant se poate inscrie in campanie maxim 5 ori, cu 5 bonuri fiscale sau facturi diferite.

Participantul trebuie sa pastreze in original bonul fiscal sau factura de achizitie a produsului, produsul in sine si ambalajul produsului.

În cadrul campaniei se vor acorda următoarele premii:

  • Premiul cel mare: o excursie pentru 2 persoane in Capri, Italia in valoare de maximum 3.000 euro, TVA inclus. Perioada excursiei va putea fi aleasa de castigator oricand in intervalul 16 septembrie 2016 – 31 iulie 2017, in limita disponibilitatii biletelor de avion si a locurilor de cazare. 
  • Premii saptamanale: 130 de Prosoape de plaja Scholl

Participantii care au fost desemnati castigatori vor fi contactati de catre Agentie prin apel telefonic la numarul de telefon mobil inscris in campanie, intervalul orar 9.00 – 20.00, in primele 5 zile lucratoare de la momentul tragerii la sorti.