101
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.330.10
miliarde de lei,
adica

1.330.100.000,00
RON
11652
concursuri
expirate
15
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga o vacanta de vis cu Orient Express!

 admin  2018.01.07  Vacante,Trageri la sorti  1639

concurs Delimano

Concursul este organizat si se desfasoara pe intreg teritoriul Romaniei, in perioada 01 ianuarie - 18 februarie 2018.

Participarea la concurs este conditionata de cumpararea a cel putin un produs din gama Delimano cu valoare de minim 49 lei TVA inclus, pe durata perioadei mai sus mentionate.

Participantii la concurs trebuie sa ofere datele personale (nume, prenume, adresa, telefon, adresa e-mail) in cazul in care acestia comanda prin telefon, internet sau cumpara din magazin. Participantii care achizitioneaza produsele Delimano din magazinele partenere sunt considerati inscrisi in concurs dupa ce intra pe www.delimano.ro/formular si completeaza toate datele mentionate mai sus, inclusiv nr. bonului fiscal / facturii fiscale sau trimit SMS la numarul 1862 (număr cu tarif normal, valabil in reţelele Orange Romania, Vodafone Romania, Telekom Mobile, si Digi Mobil) cu DELIMANO, urmat de nume, prenume si oras.

Pentru a putea participa la concurs, persoanele care achizitioneaza minim un produs din gama Delimano pe intreaga perioada a concursului, au obligatia de a nu returna Organizatorului produsele achizitionate. Participantii care achizitioneaza produsele Delimano din magazinele partenere au obligatia de a pastra bonul fiscal / factura fiscala pentru a putea face dovada achizitiei.

Premiul concursului consta intr-o vacanta de 5 zile cu Orient Express pe ruta Venetia-Viena-Paris in perioada 08.05.2018-13.05.2018 pentru 2 persoane. 

Vacanta include: sejurul cu Orient Express 5 nopti pe ruta Venetia-Viena-Paris in perioada 08.05.2018-13.05.2018 pentru 2 persoane, cazare in cabina dubla; Bilete de avion Bucuresti-Venetia (08.05.2018)/ Paris-Bucuresti (13.05.2018) pentru doua persoane; O noapte de cazare la un hotel de 4* in Venetia in data de 8.05 si 2 (doua) nopti de cazare in Viena la un hotel de 4*(10-11.5. 2018). Valoarea totala estimata a premiului este de 6.936 de euro.

Organizatorul va extrage premiul in data de 5 martie 2018. Extragerea se va face electronic. Extragerea premiului se va face astfel: organizatorul va extrage 1 castigator cat si 4 castigatori de rezerva. Castigatorul premiului va fi anuntat pe site-ul www.delimano.ro si pagina de facebook Delimano Romania.

Pentru mai multe detalii consulta regulamentul oficial complet.concursuri online concurs Delimano castiga premii Orient Express 2018Nu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.