Acest concurs a expirat în data de 2018-06-01. Vezi concursurile active aici.
Pasiunile se nasc in inima familiei.

Campania promotionala “Pasiunile se nasc in inima familiei” va avea loc in perioada 01.05.2018 (00:00:00, ora Romaniei) - 31.05.2018 (23:59:59, ora Romaniei), urmand a fi organizata si desfasurata pe intreg teritoriul Romaniei, in toate magazinele / spatiile comerciale ce comercializeaza produsele participante.

La aceasta campanie promotionala participa toate produsele cosmetice si de infrumusetare apartinand marcii Schauma, produse disponibile la vanzare in magazinele / spatiile comerciale participante.

Pentru a participa la aceasta campanie promotionala, participantii trebuie sa achizitioneze din magazinele participante, in timpul perioadei de desfasurare a campaniei, minim un produs participant, sa pastreze bonul fiscal / factura primita, astfel incat, in cazul contactarii acestora ca potentiali castigatori, sa poata confirma detinerea acestuia / acesteia si sa se inscrie pe site-ul www.familiaschauma.ro in vederea inscrierii la tragerea la sorti. Inscrierea este finalizata atunci cand participantul primeste in website si pe email (pe adresa furnizata la inscrierea initiala) un mesaj cu textul « Felicitari! Inscrierea ta a fost inregistrata cu success. »

Participantii vor completa in vederea inscrierii in campania promotionala datele solicitate in formularul publicat pe site-ul www.familiaschauma.ro.

Pentru validarea premiului, participantii trebuie sa pastreze bonul fiscal/factura care atesta cumpararea produselor participante, in perioada campaniei promotionale si care au acelasi numar si aceeasi data ca cel completat pe website-ul dedicat campaniei: www.familiaschauma.ro.

Pentru achizitia unui produs dintre produsele participante, in perioada campaniei promotionale, cumparatorul are dreptul sa efectueze o singura inregistrare pe website-ul dedicat campaniei. Acelasi bon fiscal/factura trebuie inregistrat(a) o singura data pe website-ul dedicat campaniei. Un cumparator poate inscrie maxim 10 bonuri fiscale care atesta cumpararea a mimin 10 produse din gama participanta, pe toata durata campaniei. In cazul in care pe acelasi bon/factura se regasesc mai multe produse participante, participantul are dreptul la o singura inscriere in baza acelui bon/acelei facturi.

Participantii au la dispozitie si o a doua modalitate de inscriere la promotie, prin trimiterea prin SMS la numarul 1812, a urmatoarelor informatii: prenumele si numele participantului, telefon de contact, e- mail, nume magazin emitent al bonului fiscal / factura, localitate magazin achizitie, numarul bonului fiscal/ facturii fiscale primit / primita in urma achizitionarii, data bon / factura achizitie, valoare bon / factura achizitie, si astfel cum este stipulat in sectiunea 5.1 de mai sus (ex. (ex. "POPESCU IOANA, 0799 000 000, EMAIL@EMAIL.COM, CORA PANTELIMON, BUCURESTI,  BF 22, 14.04.2018, 100 LEI") in cadrul perioadei promotionale. Sunt acceptate ca valide mesajele care contin si urmatoarele semne de punctuatie in cuprinsul acestora: punct, virgula, cratima, punct si virgula.

In cadrul prezentei Campanii promotionale se vor acorda prin tragere la sorti efectuata prin mijloace electronice (pe www.random.org) urmatoarele premii:

  • Premii mici:
    • 10 Aparate de facut inghetata - aparat de uz casnic pentru preparare inghetata cu fructe congelata
    • 10 Seturi karaoke - set amatori pentru karaoke
    • 10 Drone - dispozitiv tip drona pentru amatori, cu telecomanda si stabilizator
  • Premii mari:
    • 1 premiu ce consta intr-un voucher valoric pentru o excursie Port Aventura in valoare de maxim 11,629.00 LEI. Valoarea voucherului a fost estimata astfel incat sa acopere costurile aferente pentru zbor, cazare pentru 7 nopti si acces parc distractie, pentru o familie cu 2 adulti si 2 copii. Premiul, sub forma unui voucher valoric, poate fi acordat castigatorului, in urma validarii conform prezentului regulament, fara a impune utilizarea acestuia pentru un numar prestabilit de persoane. Voucherul are valabilitate de 3 luni de la data inmanarii voucherului catre castigator.

Acordarea premiului se va face prin tragere la sorti care va avea loc in termen de 14 zile calendaristice de la incetarea campaniei, prin intermediul site-ului www.random.org.

La tragerea la sorti vor participa toate inscrierile valide de pe site-ul www.familiaschauma.ro din perioada campaniei promotionale, respectiv 1.05.2018 (00:00:00, ora Romaniei) - 31.05.2018 (23:59:59, ora Romaniei), in limita a maxim 10 inscrieri de persoana.