108
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.572.10
miliarde de lei,
adica

1.572.100.000,00
RON
11646
concursuri
expirate
47
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga o vacanta de 7 zile pentru familia ta pe litoralul romanesc!

 admin  2016.05.25  Vacante,Trageri la sorti  3004

concurs Radio Romania Actualitati

Radio România Actualități și Delta Aurora S.A. vă invită, în perioada 23 mai – 8 iulie 2016, la un concurs cu premii. Se vor acorda șapte premii care constau în sejururi (6 nopţi cazare cu mic dejun) pentru câte o familie formată din patru persoane (doi copii cu vârsta până la 12 ani), la hotelul Delta din Jupiter sau hotelul California din Cap Aurora. Câștigătorii vor putea beneficia de premiu în perioada 1 iunie – 15 septembrie 2016.

Ascultă emisiunea „OBIECTIV, ROMÂNIA” de luni până joi, transmite în primele 10 minute de la difuzarea reportajului de la ora 16:35, prin SMS la numărul 0748.88.77.66 sau la adresa de e-mail obiectiv@radioromania.ro concluzia reportajului și poți intra în finala de vineri.

Vineri, în jurul orei 17:15, va avea loc finala care va consta în adresarea unor întrebări de cultură generală celor patru concurenți desemnați în etapele de preselecție din săptămâna respectivă. Concurentul care răspunde corect, în maxim 5 secunde, la toate întrebările puse, câștigă sejurul.


PARTICIPA LA CONCURS

concursuri online concurs Radio Romania Actualitati castiga premii castiga vacantaNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.