Acest concurs a expirat în data de 2015-11-17. Vezi concursurile active aici.
Winter Adventure – Castiga o excursie la Ischgl, in Austria!

Campania promotionala "Winter Adventure – Câştigă o excursie la ISCHGL, în Austria!” se deruleaza in perioada 16 octombrie – 16 noiembrie 2015. Concursul are valabilitate pe intreg teritoriul Romaniei.

Mecanismul concursului:

  • a) utilizatorii intra pe www.winteradventure.joci.ro;
  • b) completeza formularul de inscriere cu date corecte si complete (nume, prenume, numar telefon, e-mail)
  • c) isi dau acordul sa primeasca (pe adresa de mail cu care s-au inscris in concurs) notificari ulterioare de la organizator si partenerii acestuia; 
  • d) joaca Winter Adventure si parcurg cu succes toate cele 3 nivele de joc:
    • Nivelul 1: utilizatorii trebuie sa aleaga (prin actiunea de click) 5 produse necesare unui schior pe partie dintr-o lista de imagini;
    • Nivelul 2: utilizatorii trebuie sa raspunda corect (alegand una dintre cele 3 variante de raspuns oferite) la minimum 5 intrebari din 10 despre statiunea Ischgl;
    • Nivelul 3: utilizatorii urmaresc spotul oficial Iscghl si apoi trebuie sa raspunda corect (alegand una dintre cele 3 variante de raspuns oferite) la minimum 5 intrebari din 10 referitoare la actiunea din videoclip;

Utilizatorii pot incerca de oricat de multe ori sa finalizeze fiecare nivel, dar nu pot trece la nivelul urmator fara sa-l incheie cu succes pe cel in curs de desfasurare.

Fiecare utilizator va participa la tragerea la sorti cu o singura sansa, unicitatea stabilindu-se de catre organizator pe baza adresei de e-mail inscrise in concurs.

Concursul "Winter Adventure – Câştigă o excursie la ISCHGL, în Austria!” va avea doua tipuri de premii oferite prin tragere la sorti marti, 17 noiembrie 2015, prin intermediul unui site independent.

  • Marele Premiu va consta intr-o excursie de 7 nopti pentru 2 persoane la ISCHGL, in Austria, la un hotel de 4 stele cu urmatoarele servicii incluse: cazare in camera dubla pentru 2 persoane, cu demi-pensiune inclusa si 2 abonamente de ski valabile 6 zile (Silvretta Arena Ischgl Samnaun).
  • Premiile secundare, constau in 5 seturi formate din o caciula + o pereche de ochelari de ski.

Concursul va avea 6 castigatori desemnati prin tragerea la sorti efectuata online pe 17 noiembrie 2015. La tragerea la sorti vor participa toti utilizatorii care s-au inscris in concurs pana pe 16 noiembrie 2015, ora 23:59:59.