98
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.330.10
miliarde de lei,
adica

1.330.100.000,00
RON
11655
concursuri
expirate
11
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga 2.000 euro pentru o vacanta exact asa cum vrei, 10 seturi de trolere, 10 aparate foto subacvatice si 10 seturi de picnic cu paturica!

 admin  2015.08.12  Diverse,Electronice,Vacante,Trageri la sorti  3277

concurs ING

Fa-ti bagajele pentru citybreak-ul nostru virtual incadrandu-te in buget si poti castiga o vacanta de 2.000 euro fix asa cum ai visat-o sau o multime de premii pentru o vara minunata!

Ai la dispozitie 1.500 leuti ca sa iti upgradezi vacanta dupa poftra inimii.

La fel ca-n viata, banii nu ajung sa-ti faci chiar toate poftele, asa ca jongleaza cu optiunile (poti mereu sa revii asupra deciziilor) pana iti construiesti vacanta perfecta fara sa depasesti bugetul.

Vestea buna e ca, tot la fel ca-n viata, ING e de partea ta si te ajuta, asa ca la majoritatea obiectelor poti alege variante mai prietenoase cu bugetul cum ar fi:

  • sa cumperi cu reducere prin ING Bazar;
  • sa platesti cu ING Credit Card in 12 rate lunare, din care se ia in calcul acum doar prima;

Poti castiga prin tragere la sorti premii pentru o vara upgradata si, daca participi in toate cele 3 saptamani ale companiei, ai sansa de a castiga o vacanta pe bune: 2.000 euro sa pleci unde vrei tu!

Marele premiu: 2.000 euro pentru o vacanta exact asa cum vrei. Nu pretindem ca stim mai bine ca tine ce-ti place, asa ca iti dam posibilitatea sa-ti creezi vacanta de vis cu ajutorul unei agentii specializate

Premii saptamanele:

  • Citybreak 12 - 18 august 2015: 10 seturi de trolere - in care garantat incap inca o pereche de sandale, incarcatorul de la aparatul foto si multe suveniri pentru cei de-acasa
  • La mare 19 - 25 august 2015: 10 aparate foto subacvatice - pentru selfie-uri cu pesti multicolori, stelute de mare si comori scufundate pe fundul oceanelor
  • La munte 26 august - 1 septembrie 2015: 10 seturi de picnic cu paturica - pentreu vacante simpatice, care strang multe like-uri pe Facebook

Campania promotionala se va desfasura in perioada 12.08.2015 - 01.09.2015.


PARTICIPA LA CONCURS

concursuri online concurs castiga premii concurs ING Upgrade de vara ING Bazar ING Credit CardNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.