Acest concurs a expirat în data de 2016-04-16. Vezi concursurile active aici.
Starea de bine cu premii minunate se tine!

Campania va incepe in data de 21 martie 2016 ora 00:00, ora Romaniei si se va incheia la data de 15 mai 2016 ora 23:59, ora Romaniei. 

Produsele participante la promotie sunt toate produsele marca Inedit, ale caror ambalaje au insemne promotionale (cod unic de participare la promotie de 6 caractere alfanumerice aflat inscris in interiorul abtibildului atasat pe ambalajul produselor participante). Produsele care vor contine aceste coduri alfanumerice sunt urmatoarele:

  • Tofu in saramura
  • Bautura din soia
  • Maioneza din soia
  • Crenvursti vegetali in saramura
  • Sos Soia
  • Texturate din soia (cuburi, granule, noodles, felii)

Produsele Inedit care nu contin codul promotional, format din 6 caractere alfanumerice, nu participa in promotie.

Pentru a intra in campanie, participantii trebuie sa achizitioneze cel putin un produs participant mentionat mai sus si sa trimita codul tiparit in interiorul abtibildului atasat pe ambalajul produselor participante sau un cod extra in perioada 21 martie 2016 ora 00:00, ora Romaniei si 15 mai 2016 ora 23:59, ora Romaniei prin:

  • mesaj SMS la numarul 1875 - mesajul SMS este taxat la tariful normal al retelei de telefonie mobila folosita (Vodafone, Telekom sau Orange), sau 
  • accesarea website-ului www.ineditfood.ro, pagina dedicata promotiei, din sectiunea concurs. Pentru a putea inscrie un cod, utilizatorii trebuie sa fie autentificati pe website, iar pentru asta trebuie sa isi creeze un cont prin completarea unui formular.  Dupa completarea formularului de inscriere, Participantii trebuie sa apese butonul „Inscriere”. Ulterior, participantii pot inscrie coduri promotionale noi prin logarea in cont cu adresa de email cu care si-au creat contul si cu parola.

Un participant are dreptul sa inregistreze in promotie maxim 50 coduri promotionale valide pe toata durata campaniei, indiferent de canal (SMS sau web).

In cadrul acestei campanii, organizatorul ofera in total 65 de premii:

  • Premii zilnice constand in premii in bani in valoare de 300 RON fiecare - se acorda 1 premiu constand intr-o suma de bani in valoare de 300 RON, in fiecare zi de campanie, prin tragere la sorti. In total se vor acorda 56 de premii zilnice.
  • Premii saptamanale constand in premii in bani in valoare de 1.000 RON fiecare - se acorda 1 premiu constand intr-o suma de bani in valoare de 1000 RON, in fiecare saptamana de campanie, prin tragere la sorti. In total se vor acorda 8 premii saptamanale.
  • Premiul final constand intr-un voucher de vacanta in valoare de 10.000 RON cu taxele incluse. - se acorda 1 premiu constand intr-un voucher de vacanta in valoare de 10.000 RON (taxele si asigurare de calatorie incluse), dupa incheierea campaniei, prin tragere la sorti.

Acordarea premiilor:

  • Premii zilnice: Extragerile se vor face in fiecare zi de Luni pentru toata saptamana anterioara dintre codurile inscrise in acea saptamana. In total vor fi extrase 7 premii zilnice pe saptamana.
  • Premii saptamanale: Extragerile se vor face in fiecare zi de Luni pentru saptamana anterioara dintre codurile inscrise in acea saptamana. In total va fii extras 1 premiu saptamanal pe saptamana.
  • Premiul final: Dupa incheierea campaniei, in data de 16 mai 2016, va avea loc tragerea la sorti pentru desemnarea castigatorului premiului constand intr-un voucher de vacanta in valoarede 10.000 RON. La tragerea la sorti vor participa toate codurile valide receptionate in perioada campaniei si anume 21 martie 2016 - 15 mai 2016, atat cele primite prin sms la numarul 1875 cat si cele receptionate prin intermediul site-ului www.ineditfood.ro.