Acest concurs a expirat în data de 2017-04-01. Vezi concursurile active aici.
Priveste partea pozitiva si recicleaza bateriile uzate!

Campania "Privește partea pozitivă!" se va desfășura în perioada 15 octombrie 2016 – 31 martie 2017 și este organizată în punctele de colectare participante. 

Pentru a putea participa la campanie, participanții trebuie să îndeplinească următoarele condiții:

  1. să acceseze site-ul www.colecteazabaterii.ro și să verifice lista punctelor de colectare participante în campanie în perioada 15 octombrie 2016 – 31 martie 2017;
  2. Să meargă la cel mai apropiat punct de colectare SNRB, localizat prin Harta Reciclării disponibilă pe www.colecteazabaterii.ro, pentru preluarea unui plic de colectare baterii uzate;
  3. Să colecteze minim 20 de baterii portabile uzate în plicul de baterii primit;
  4. Să înscrie codul de bare de pe spatele plicului și datele personale accesând site-ul campaniei, secțiunea "Înscrie codul de bare"; Prin înscrierea în campania ,,Privește partea pozitivă!”, participanții își asumă răspunderea că datele furnizate în câmpurile completate le aparțin în totalitate.
  5. Să predea plicurile cu baterii uzate către unul din punctele de colectare SNRB participante în campanie;
  6. Pentru fiecare 20 de baterii portabile uzate predate, Participanții primesc un blister cu 2 baterii R6 și un blister cu 2 baterii R3;

La finalul campaniei, se organizează o tragere la sorți electronică în care sunt înscriși toți participanții care au înregistrat codurile de bare pe site-ul www.colecteazabaterii.ro.

Pe perioada derulării campaniei, vor avea loc acțiuni de promovare și activare în punctele de colectare participante în care vor fi oferite și premii instant participanților care rezolvă un quiz de testare a cunoștințelor de reciclare: ghiozdane, powerbank-uri sau cutii de colectare baterii uzate la domiciliu.

Premiile oferite:

  • În cadrul acestei campanii, se va acorda un blister cu 2 baterii R6 și un blister 2 baterii R3 pentru fiecare 20 de baterii portabile uzate predate de către participanți;
  • În cadrul evenimentelor de promovare și activare, se vor acorda premii instant constând în powerbankuri, ghiozdane sau cutii de reciclare baterii uzate la domiciliu.
  • La finalul Campaniei se va acorda prin tragere la sorți 1 premiu constând într-o vacanță într-o destinație eco (cazare și transport).

Premiile vor fi oferite în limita stocului disponibil.

Câștigătorul va primi doar premiul expres prevăzut în Regulamentul Oficial și nu poate cere modificarea naturii, modelului, cantității, condițiilor și modului de acordare a premiului și nici nu se va acorda contravaloarea premiului în bani.

În situația în care un câștigător refuză să accepte premiul câștigat sau nu poate beneficia de acesta din motive independente de Organizator, respectivul premiu nu va fi înlocuit cu un alt premiu sau beneficiu și nici nu se va acorda contravaloarea premiului în bani.