79
concursuri
active
Premii
in valoare de

827.25
miliarde de lei,
adica

827.248.500,00
RON
21320
concursuri
expirate
60
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga o vacanta all inclusive in Antalaya, 4 televizoare LED Horizon, 10 seturi electrocasnice Heinner, 10 baterii externe portabile Serioux, 10 boxe portabile Serioux, 5 GPS-uri Serioux!

 admin  2016.12.06  Diverse,Electronice,Vacante,Trageri la sorti  3087

concurs EVZ

Campania ”Ma abonez si castig! 2017” se desfasoara in perioada 5 decembrie 2016 – 20 februarie 2017. Campania se desfasoara pe intreg teritoriul Romaniei.

In Evenimentul zilei si Capital va apare tiparit in interiorul publicatiei talonul de abonament pe pagina dedicata promovarii campaniei de abonamente, pe tot tirajul. Pentru a participa la campania ”Ma abonez si castig! 2017” cititorul trebuie sa completeze talonul de abonament cu datele de identificare si sa il expedieze impreuna cu copia dupa dovada platii abonamentului. Se trimite un singur talon completat pentru un abonament platit. Prezentarea la plata se face pana la data de 20 a lunii pentru ca livrarea abonamentului sa se faca incepand din luna urmatoare.

Abonamentul la Evenimentul zilei si/sau Capital include in pret distributia ziarului la adresa indicata de abonat. Livrarea se face incepand cu data de 1 a lunii de catre Posta Romana, firmele specializate in distributia de presa, la adresa indicata de abonat. Adresa de livrare poate fi modificata pe parcursul derularii abonamentului doar la solicitarea scrisa a abonatului, transmisa pana la data de 20 a lunii, modificarea va fi operabila incepand cu data de 1 a lunii urmatoare. Abonamentele pot fi livrate doar pe teritoriul Romaniei. 

La tragerea la sorti participa toti cei care trimit taloanele de abonament pe adresa Editurii Evenimentul si Capital, sau completate online pe site-ul campaniei si validate, platite prin SMS precum si toti cei care se aboneaza prin OP/MP sau prin intermediul Postei Romane sau Firmele de distributie agreate. Pentru a fi validate, taloanele trebuie sa fie completate in intregime si sa fie insotite de copia dupa dovada platii abonamentului.

Premiile vor fi oferite in ordinea tragerii la sorti astfel:

  • 1 x Pachet charter Antalya pentru 2 persoane
  • 2 x Abonament Gold pe 6 luni la World Class
  • 4 x TV Horizon modelul: 28HL710H
  • 10 x Set SDA Heinner (mixer de mana + espressor + tocator)
  • 5 x GPS Serioux, Urban Pilot UPQ500, 5.0 TFT
  • 10 x Boxa bluetooth Serioux, portabila, Joy, 5W
  • 10 x Baterie externa Serioux, portabila, Cracker, 8000mAh
  • 30 x Aparat CERESIT Aero+2 rezeve

PARTICIPA LA CONCURS

concursuri online concurs EVZ castiga premii concurs Evenimentul zilei abonare Evenimentul zilei concurs Capital abonare Capital

Nu rata nici un CONCURS!
ABONEAZĂ-MĂ