Acest concurs a expirat în data de 2018-08-01. Vezi concursurile active aici.
Cu totii ne dorim sa vedem mai mult din Romania!

Cu totii ne dorim sa vedem mai mult din Romania! Mai multe locuri frumoase, mai multe povesti care merita sa fie impartasite si, nu in ultimul rand, mai multe fotografii reprezentative!

Huawei a inceput inca de anul trecut sa contribuie la o imagine mai buna a tarii noastre, prin intermediul fotografiilor, in cadrul unei campanii de amploare, Face of Romania, iar acum continua sa aduca schimbari in modul in care este perceputa tara noastra prin inca o initiativa curajoasa: See More of Romania!

Astfel, 20 de fotografi talentati au plecat la drum si cutreiera locuri frumoase din intreaga tara, pentru a le schimba imaginea in harta online a Romaniei!

Ce vor face mai exact? Fiecare din cei 20 de fotografi va ajunge in locuri care nu au imagini atat de frumoase in momentul de fata, in mediul online, vor surprinde fotografii de colectie cu modelele seriei P20, Huawei P20 Pro si Huawei P20, si le vor incarca in aplicatiile dedicate de harti online.

Ce urmeaza? Contributia ta! In etapa a doua a campaniei, Huawei te invita sa impartasesti propuneri de locuri care merita sa aiba imagini mai frumoase in harta online a Romaniei! Cei 20 fotografi vor incerca sa surprinda cat mai multe din locurile propuse de vizitatorii site-ului. In plus, in cateva dintre locurile propuse, acestia vor merge impreuna cu utilizatorii care au trimis propuneri. Afla mai multe despre turele foto de aici.

Ce trebuie sa faci pentru a lua parte la campanie:

  1. Inspira-te din peisajele & imaginile incarcate de cei 20 fotografi cu modelele seriei P20. 
  2. Gandeste-te la locurile frumoase din Romania pe care le stii. Verifica daca imaginile online cu acestea sunt reprezentative. Daca nu, propune un loc in care fotografii campaniei sa ajunga si, optional, incarca o fotografie reprezentativa cu acesta. Poti castiga o tura foto impreuna cu unul din cei 20 fotografi si cu modelele seriei P20!
  3. Completeaza formularul de inscriere si, optional, incarca o fotografie cu respectivul loc.
  4. Urmareste-ne postarile de pe pagina de Facebook si de pe contul de Instagram daca vrei sa fii la curent cu felul in care ne propunem sa schimbam Harta online a Romaniei!
  5. 1 loc propus = sansa de a participa la o tura foto, impreuna cu un fotograf profesionist, pentru a vedea mai mult din Romania si pentru a contribui la o harta online mai frumoasa a tarii noastre!
  6. Asteapta validarea fotografiei incarcate*

Campania „See more of Romania” se desfasoara in perioada 25.05.2018 - 31.07.2018 Pentru mai multe informatii privind Regulamentul campaniei, te rugam sa accesezi Regulamentul oficial. Acest concurs nu este sponsorizat, administrat sau asociat cu site-ul Concursoman.ro. Pentru mai multe detalii consulta regulamentul oficial complet.