Acest concurs a expirat în data de 2015-08-03. Vezi concursurile active aici.
Looks Like Summer cu L'Oreal Preference.

Campania va începe în data de 06.07.2015, ora 00:00:01, ora României şi se va încheia în data de 02.08.2015 , ora 23:59:59, ora României.

Pentru a participa în Campanie, participanţii trebuie să:

  • a. acceseze aplicaţia Looks Like Summer (disponibilă pe pagină oficială de Facebook a L’Oréal Paris);
  • b. să creeze un summer look utilizând elementele disponibile în cadrul aplicaţiei şi apoi să completeze datele de contact pentru înscrierea în campanie (nume, prenume, email, telefon, dată naşterii şi acceptarea condiţiilor privind prelucrarea datelor);
  • c. să trimită datele pentru a se putea înscrie la tragerea la sorţi zilnică / săptămânală pentru câştigarea unuia dintre premiile campaniei;

Toţi participanţi care au completat toate datele pentru înscrierea în campanie, în perioada 06.07.2015 ora 00:00:01 – 02.08.2015, ora 23:59:59, ora României, vor participa la prima tragere la sorţi zilnică/săptămânală.

Datele de participare trebuie completate corect şi complet astfel încât pe baza acestora să se poată realiza identificarea şi contactarea participantului, în cazul în care acesta este desemnat câştigător prin tragere la sorţi.

Premiile care vor fi oferite în cadrul acestei Campanii sunt:

  • 28 premii zilnice fiecare constând în - 1 cutie de vopsea Préférence Ombrés
  • 1 premiu final ce constă în o ţinută completă de la Diva Charms, ce contine maxim 5 articole (cele alese in aplicatie), in valoare de 800 RON. Castigatoarea trebuie sa precizeze masura pentru fiecare element din tinuta. 

Tragerea la sorţi pentru desemnarea câştigătorilor se va efectua:

  • a. Zilnic, pentru premiile ce constau în - 1 cutie de vopsea Préférence Ombrés, in nuanta aleasa de castigatoare dintre cele disponibile in catalog. Extragerile se vor realiza zilnic, doar din înscrierile realizate în ziua respectivă.
  • b. La finalul Campaniei pentru marele premiu ce constă în o ţinută completă de la Diva Charms.

Un participant poate câstiga un singur premiu zilnic pe toată durata Campaniei.