Acest concurs a expirat în data de 2016-03-09. Vezi concursurile active aici.
Intampina noul sezon cu un look pe masura.

Intampina noul sezon cu un look pe masura. Noua colectie Mathilde te incurajeaza sa iti pui in valoare feminitatea si sa adaugi in garderoba ta piese originale, din materiale naturale. Cu detalii din broderie lucrate manual, fiecare articol Mathilde celebreaza feminitatea si o imbraca intr-o paleta larga de culori si imprimeuri. 

Mathilde este brandul care le ofera femeilor usurinta de care au nevoie in a-si scrie povestea in fiecare zi. Nostalgic fara a fi insa retro, inovativ dar nu cliche, stilul Mathilde se pliaza pe trenduri, iar cel al anului 2016 nu face exceptie.

Din satin, lame, organza, creatiile vestimentare Mathilde devin piese de rezistenta in garderoba oricarei femei, puse in valoare de croiurile subtile, cand ample cand unduitoare - urmarind forma corpului, intr-o cromatica ce celebreaza starea de bine.

Indrazneste sa fii diferita, lasa-ti imaginatia sa jongleze cu piese cu adevarat deosebite  si opteaza pentru cele care iti pun in valoare personalitatea si te definesc. Da frau liber creativitatii si straluceste!

Participa la concurs in perioada 16 februarie – 8 martie 2016, raspunde corect la intrebarea "In cate orase din Romania exista reprezentante Mathilde?" si poti castiga rochia TARA M. Primavara aceasta pune-ti in valoare stilul natural!