Acest concurs a expirat în data de 2015-10-01. Vezi concursurile active aici.
Capteaza toate privirile purtand o tinuta Mathilde!

Capteaza toate privirile purtand o tinuta Mathilde!

Brandul Mathilde se remarca printr-un stil atemporal, in care elementele traditionale romanesti sunt aduse in actualitate, astfel incat regasim broderii florale alaturi de linii nonconformiste si croieli inedite. Fuste asimetrice, rochii fluide, bluze cu aplicatii patchwork, salopete cu detalii inedite sau cardigane versatile, toate piesele pun in prim-plan farmecul feminin.

Mathilde se adreseaza femeilor rafinate si discrete, care sunt in pas cu moda, adopta un stil colorat, jucaus, autentic si constituie, la randul lor, o sursa de inspiratie pentru cei din jur. 

Ceea ce face unica orice creatie Mathilde este broderia florala executata manual, fiind elementul definitoriu in toate colectiile. Nu lipsesc elementele retro, sport sau boho-chic, croieli asimetrice si structurale sau culorile vibrante. Colectiile Mathilde impresioneaza prin versatilitatea pieselor vestimentare care se potrivesc in orice context si transmit acel efect de nu-ma-uita. Purtand Mathilde, nu vei trece niciodata neobservata si vei avea placerea sa-ti redescoperi adevaratul stil: stilul tau natural!

Toamna aceasta, povestea Mathilde continua printr-o noua colectie de haine care mixeaza cu succes elemente retro cu elemente sport pentru un stil nonconformist, cu accente feminine inconfundabile. Sarbatorim acest eveniment printr-un concurs unde ai posibilitatea sa castigi o rochie Mathilde.

Participa la concurs in perioada 10 – 30 septembrie 2015, raspunde corect la intrebarea "Care este elementul definitoriu pentru creatiile Mathilde?" si poti castiga o tinuta Mathilde!