77
concursuri
active
Premii
in valoare de

674.74
miliarde de lei,
adica

674.739.387,00
RON
11578
concursuri
expirate
14
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga o tigaie magica Dry Cooker!

 detty  2016.10.05  Diverse  1324

concurs EVZMonden

Acest concurs se va desfăşura in perioada 03 octombrie – 30 octombrie 2016. Participarea la concurs se poate realiza prin inscrierea la newsletter-ul evzmonden.ro, in box-ul special destinat.

Pe site-urile participante va aparea un banner/pop-up in care participantul isi completeaza adresa personala de email valida in casuta special destinata acestui lucru. Prin adresa de mail personala si valida intelegem adresa de email pe care participantul o foloseste si la care are acces.

O sa-i apara urmatorul mesaj: Abonare Newsletter: Confirmarea abonarii la lista de abonati a fost trimisa pe “adresa de email mentionata de participant”. Vei fi abonat doar in momentul confimarii. Sistemul de confirmare isi propune sa elimine abonarile automate sau utilizarea adreselor invalide de email.

Pentru a participa la concurs participantul trebuie sa fie de acord cu termenii si conditiile/regulamentul concursului prin bifarea casutei destinata acestui lucru.

Dupa introducerea adresei de email, organizatorul prin intermediul partenerului sau care gestioneaza trimiterea newsletterelor, va trimite un email automat prin care i se cere participantului sa confirme: Confirmarea abonarii, deoarece nu dorim sa iti trimitem emailuri nesolicitate, te rugam sa confirmi abonarea ta printrun click pe acest link daca doresti sa primesti mesaje prin email din partea evzmonden.ro.

Dupa confirmare va aparea o fereastra cu urmatorul mesaj: Abonarea ta la lista de abonati apartinand evzmonden.ro a fost realizata cu succes. Iti multumim pentru interesul acordat site-ului evzmonden.ro. 

Premiul concursului consta intr-o tigaie magica Dry Cooker.

Pentru a putea intra in posesia premiului, castigatorul trebuie sa raspunda la e-mailul trimis de organizator, in termen de 24 ore de la data trimiterii email-ului.


PARTICIPA LA CONCURS

concursuri online concurs EVZMonden castiga premii tigaie dry cooker