Acest concurs a expirat în data de 2015-01-31. Vezi concursurile active aici.
Dimineti de poveste.

Te crezi creativ, original și ai simțul umorului la tine, mai ales dimineața? Participă la concursul Dimineți de poveste!

E simplu: ascultă în fiecare dimineață de luni până vineri, de la ora 07.00 emisiunea Cusurgiii și fii atent la tema concursului lansată de Mihai Găinușă, Marina Neagu și Codruț Kegheș. Acceptă provocarea lor și adu personajele și subiectele de poveste în zilele noastre, în cel mai creativ și haios mod. Trimite SMS la 1721 (numar cu tarif normal in retelele de telefonie mobila Vodafone, Orange, Telekom) cu textul CUSURGIII și răspunsul tău cât mai original / creativ / haios la întrebarea / tema lansată de realizatorii emisiunii și ai șansa de a câștiga o tabletă.

Concursul  intitulat “Dimineti de poveste-Cusurgiii“ se desfasoara in fiecare zi, de luni pana vineri, in perioada 12 ianuarie - 30 ianuarie 2015, in programul matinal al Radio 21 - Cusurgiii - in intervalul orar 07.00-10.00.

Mecanismul concursului este urmatorul:

  • La inceputul fiecarei emisiuni matinale realizatorii emisiunii vor lansa tema zilei si vor adresa ascultatorilor o intrebare / tema
  • Ascultatorii sunt rugati sa raspunda prin intermediul unui un SMS la numarul 1721, numar cu tarif normal in retelele de telefonie mobila Vodafone, Orange, Telekom, cu textul “CUSURGIII” urmat de un raspuns cat mai original/ creativ/ haios la intrebarea/ tema lansata de realizatorii emsiunii
  • La finalul emisiunii realizatorii aleg cel mai original / creativ / haios sms
  • Posesorul sms-ului este sunat de catre Cusurgii, intra in direct si este premiat 

Premiile puse in joc pentru concursul “Dimineti de poveste-Cusurgiii“, constau in:

  • 15 tablete cu o valoare totala aproximativa de 6.000 lei (tva inclus)

Castigatorii premiilor vor intra in posesia acestora in interiorul unui termen de 30 de zile lucratoare.