105
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.571.10
miliarde de lei,
adica

1.571.100.000,00
RON
11656
concursuri
expirate
64
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga o tableta iPad Air 2, un telefon Samsung Galaxy S5 si o consola Sony PlayStation 3!

 admin  2015.12.07  Electronice,Tablete,Trageri la sorti  2545

concurs SEQR

Loteria Publicitară este organizată și se desfășoară în perioada 01 noiembrie 2015, ora 00:00 – 31 ianuarie 2016, ora 24:00, în cadrul punctelor de lucru (magazinelor) cu denumirile comerciale Inmedio, Relay, 1 Minute, So Coffe, Le Cafe Inmedio, Voyage Cafe, care au implementata metoda de plata SEQR și care funcționează sub egida partenerului comercial al organizatorului,.

Fiecare plată efectuată pe durata loteriei publicitare cu aplicaţia SEQR în cadrul locaţiilor participante conduce la participarea automată la loteria publicitară a persoanei care deţine contul afectat aplicaţiei SEQR din care s-a făcut respectiva plată. În vederea participării nu este necesar ca plata în cauză să aibă o anumită valoare minimă sau maximă ori să privească anumite obiecte achiziţionate.

Fiecărei plăţi a cumpărăturilor efectuate prin intermediul SEQR în cadrul uneia dintre locațiile participante pe durata loteriei publicitare îi este alocat un număr unic de identificare a tranzacţiei, ce are rolul unui talon de participare la loteria publicitară.

În cadrul loteriei publicitare vor fi acordate trei premii:

În cadrul loteriei publicitare va fi organizată o singură tragere la sorţi, în data de 17 februarie 2016, în cadrul căreia urmează să fie atribuite premiile menţionate mai sus.


PARTICIPA LA CONCURS

concursuri online concurs SEQR castiga premii metoda de plata SEQR aplicatia SEQR concurs iPad castiga iPad loteria publicitaraNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.