Acest concurs a expirat în data de 2016-02-01. Vezi concursurile active aici.
Platile cu SEQR te inscriu automat in tragerea la sorti cu premii!

Loteria Publicitară este organizată și se desfășoară în perioada 01 noiembrie 2015, ora 00:00 – 31 ianuarie 2016, ora 24:00, în cadrul punctelor de lucru (magazinelor) cu denumirile comerciale Inmedio, Relay, 1 Minute, So Coffe, Le Cafe Inmedio, Voyage Cafe, care au implementata metoda de plata SEQR și care funcționează sub egida partenerului comercial al organizatorului,.

Fiecare plată efectuată pe durata loteriei publicitare cu aplicaţia SEQR în cadrul locaţiilor participante conduce la participarea automată la loteria publicitară a persoanei care deţine contul afectat aplicaţiei SEQR din care s-a făcut respectiva plată. În vederea participării nu este necesar ca plata în cauză să aibă o anumită valoare minimă sau maximă ori să privească anumite obiecte achiziţionate.

Fiecărei plăţi a cumpărăturilor efectuate prin intermediul SEQR în cadrul uneia dintre locațiile participante pe durata loteriei publicitare îi este alocat un număr unic de identificare a tranzacţiei, ce are rolul unui talon de participare la loteria publicitară.

În cadrul loteriei publicitare vor fi acordate trei premii:

În cadrul loteriei publicitare va fi organizată o singură tragere la sorţi, în data de 17 februarie 2016, în cadrul căreia urmează să fie atribuite premiile menţionate mai sus.