Tablete • Trageri la sorti

Concurs: Castiga o tableta Utok i700 pe zi!

Adăugat de concursoman în data de 2014.11.26 • 1798 vizualizări

concurs Kiss FM

Winter Movie Magic 2014

Concursul “Winter Movie Magic” se va desfasura in intervalul 24 noiembrie – 19 decembrie 2014, in fiecare zi de luni pana vineri, in intervalul 7.00-10.00. 

Cu incepere de la ora 7:00, realizatorii emisiunii matinale vor lansa tema concursului. Pentru a putea participa la promotie, ascultatorii Kiss FM trebuie sa raspunda, cat mai creativ cu putinta, la subiectul ales ca tema a zilei. Raspunsul va fi trimis printr-un mesai de tip SMS la numarul de telefon 0722 20 60 20 (tarif normal). Realizatorii emisiunii vor citi, in direct pe postul Kiss FM, o parte din mesajele receptionate de la ascultatori.

In fiecare zi de concurs, o data pe zi, in intervalul 7:00 -10:00, va fi comunicat pe post unul dintre mesajele inscrise la campanie – ca fiind mesajul castigator. Participantul care a compus mesajul citit pe post de catre realizatorii emisiunii matinale va fi apelat de catre realizatorii emisiunii si va intra in legatura directa pe Kiss FM pentru a fi declarat castigatorul zilei.

Pentru a fi validat, ascultatorul care a trimis mesajul cel mai original trebuie sa intre in legatura directa cu realizatorii emisiunii – legatura transmisa in direct pe postul de radio Kiss FM.

Premiul zilnic consta intr-o tableta UTOK i700, 7”.  In total, se vor acorda 20 de premii zilnice.

Castigatorii campaniei vor fi anuntati pe loc, in direct pe postul de radio „Kiss FM”, urmand ca, ulterior, sa completeze un formular de intrare in posesie a premiului. Reprezentantul Organizatorului va contacta castigatorul telefonic, in minimum 5 zile lucratoare de la data castigarii unei editii a campaniei.

provident.ro


PARTICIPA LA CONCURS