Acest concurs a expirat în data de 2015-11-02. Vezi concursurile active aici.
Da frau liber imaginatiei!

Imaginatia este poate cea mai bogată resursă pusă la dispoziția fiecăruia dintre noi, iar copiii sunt cei care profită cel mai mult de pe urma acesteia. De aceea, începutul anului școlar marchează debutul unui concurs în care imaginația și creativitatea sunt puse pe locuri fruntașe.

Cartoon Network lansează concursul Atelierele Imaginației, prin care copiii sunt invitați să dea frâu liber imaginației și creativității și să înscrie propriile desene. Aceștia pot intra pe site-ul Cartoon Network pentru a învața cum să deseneze și cum să creeze propriile personaje. De asemenea, Cartoon Network va poposi în școli pentru a oferi o experiență unică de învățare a desenului.

Ţi-a plăcut să explorezi Atelierele Imaginaţiei? Acum e momentul să străluceşti:

Desenează alături de Cartoon Network, realizează-ți propriul film sau propria poveste și poți câștiga super premii.

Deseneaza un personaj nou - Dacă ai între 6 – 8 ani, Cartoon Network te provoacă să desenezi un nou personaj. Cum crezi că ar arăta? Ce crezi că i-ar plăcea să mănânce? Unde locuiește? Deja ai văzut creațiile nostre, acum este rândul tău să ne arăți că ești un star. Ce mai aștepți?

Realizeaza propriul tau film - Dacă ai între 10-15 ani, ce ai zice dacă ai realiza propria animație sau propriul scurt-metraj? Poți realiza o comedie, o dramă, sau orice gen îți trece prin cap și poți folosi orice tehnologie în realizarea animației. Asigură-te că ai citit Termenii și Condițiile înainte de a te apuca de muncă. Nu uita că este nevoie de acordul părinților/tutorelui legal, așa că poți să le ceri ajutorul. Nu în ultimul rând, asigură-te că folosești doar elemente sonore disponibile în Atelierele Imaginației, alte elemente muzicale sunt protejate de legile drepturilor de autor.

Creeaza povestea ta - Dacă ai între 8 -12 ani, de ce nu încerci să creezi propriul tău scenariu sau propria poveste – în cuvinte sau imagini, sau chiar amândouă. Cheamă personajele tale preferate (sau unele noi, desenate de tine) în aventuri de neuitat, create chiar de tine. Nu ești sigur că știi ce ai de făcut? Fă un tur prin Atelierele Imaginației și inspiră-te!?! Poți descărca ghidurile noastre și aventura începe cât ai spune „să-nceapă aventura”!

Concursul se desfășoară în perioada 15 septembrie – 01 noiembrie 2015, urmând ca desenele câștigătoare să fie anunțate în data de 16 noiembrie 2015.

Premiile Utok puse în joc sunt tableta Utok 1005D , cu procesor Dual Core și diagonala de 10.1 inch și două tablete Utok Hello 7D , cu procesor Dual Core, ecran de 7 inch și conectivitate 3G. Fericiții câștigători ai premiilor Utok vor putea să își dezvolte talentul la desenat, grație aplicațiilor disponibile în Play Store.