Acest concurs a expirat în data de 2018-04-01. Vezi concursurile active aici.
In perioada 15 ianuarie – 31 martie 2018 poti castiga cate o tableta Samsung Galaxy Tab E T560 pe saptamana, prin tragere la sorti.

In perioada 15 ianuarie – 31 martie 2018 poti castiga cate o tableta Samsung Galaxy Tab E T560 pe saptamana, prin tragere la sorti, in urma inscrierii prin SMS la numarul 1777.

Vino in farmaciile Catena, cumpara cel putin un produs din portofoliul Fiterman Pharma (cu exceptia medicamentelor RX si OTC) si inscrie-te prin SMS la numarul 1777 cu datele personale (nume+prenume), numarul bonului fiscal si data eliberarii acestuia. Vei primi un SMS de confirmare inscriere la tombola!

Saptamanal, echipa Fiterman Pharma va extrage un castigator care va fi validat in momentul in care va arata bonul fiscal aferent sms-ului de inscriere! Pentru regulamentul acestui concurs apasa aici

Te asteptam in farmaciile Catena, participa la concurs, poti fi chiar tu castigatorul! Iata mai jos produsele participante, rezerva online produsul pe care il doresti si apoi mergi in farmacie pentru a il achizitiona.