108
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.572.10
miliarde de lei,
adica

1.572.100.000,00
RON
11646
concursuri
expirate
36
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga o tableta Samsung Galaxy Tab 4 si premii Disney Channel - Descendentii!

 admin  2015.09.03  Diverse,Tablete,Trageri la sorti  2373

concurs Orange

Câștigă premii de distracție  cu Orange TV Go și Disney Channel!

Luna aceasta, ai acces nelimitat la Disney Channel în Orange TV Go și șansa să câștigi o tabletă Samsung Galaxy tab 4 și premii Disney Channel - Descendenții.

Ce trebuie să faci:

  • intră pe tvgo.orange.ro de pe un calculator sau descarcă aplicația Orange TV Go pentru smartphone și tabletă din App Store sau Google Play;
  • intră în aplicație cu numele de utilizator și parola contului tău online Orange și urmărește Disney Channel

Traficul de date corespunzător accesării canalului Disney Channel va fi taxat în funcție de tariful standard corespunzător pachetului de date activat la furnizorul de internet folosit.


PARTICIPA LA CONCURS

concursuri online concurs Orange Orange TV Go Disney Channel castiga premii premii de distractieNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.