Acest concurs a expirat în data de 2015-04-17. Vezi concursurile active aici.
AntenaPlay, Iepurasul digital. Paste 2015!

Concursul se va desfasura in perioada 1 aprilie – 16 aprilie 2015.

Pentru a participa la concursul “AntenaPlay, Iepurasul digital. Paste 2015”, persoanele care detin un abonament “AntenaPlay” valabil pe durata derularii Concursului cat si persoanele interesante sa obtina un astfel de abonament, trebuie să opteze pentru accesarea serviciului AntenaPlay (platforma online de programe apartinand Organizatorului), oricand pe durata Concursului, prin oricare dintre modalitatile de abonare existente. Asadar, participarea la concurs implica accesarea serviciului AntenaPlay oricand pe durata concursului si utilizarea acestuia cel putin pana la data incetarii concursului si desemnarii castigatorilor (insemnand ca dezabonarea nu va putea interveni mai devreme de data de 16 aprilie 2015, in caz contrar respectivii participanti fiind descalificati).

Fiecare participant trebuie sa acceseze serviciul antenaplay.ro, sa isi creeze un cont si sa se logheze in cont. Fiecare abonat inscris a primit sau, dupa caz va primi un ID de abonare, care este numar natural unic cu care se va inscrie in concurs; un abonament poate primi cel mult un ID de abonare. In urma logarii in cont, pe 16 aprilie fiecare participant va primi un mesaj in care i se va comunica codul pentru un voucher de acces gratuit 1 luna la platforma antenaplay.ro .

Pentru a atribuirea si utilizarea voucherului, un utilizator trebuie sa detina un abonament valabil la AntenaPlay in momentul in care este primeste mesajul de informare conform alineatului precedent sau in maxim 60 de minute de la afisarea acestui mesaj. Un utilizator primeste un singur mesaj pe / zi /contul detinut pe AntenaPlay.ro.

Premiile acordate in acest concurs sunt:

  • 3 x Tableta Odys 7 inch, 3G, DC 1,3GHz, 1 GB Ram, 8 GB HDD, WI FI
  • 3 x Camera Foto DSLR Canon obiectiv 18 – 55 mm

Castigatorii se desemneaza folosind un sistem automat pe baza id-ului de abonare din randul abonatilor care au accesat antenaplay.ro pe durata desfasurarii concursului. Desemnarea castigatorilor se face pe data de 16 aprilie prin intermediul e-mailului, in care au primit codul de voucher de acces gratuit timp de o luna pentru serviciul antenaplay.ro. In data de 16 aprilie 2015 se desemneaza si castigatorii premiilor, respectiv un total de 6 castigatori. Fiecare castigator va primi un premiu constand intr-o tableta Odys sau o camera foto Canon DSLR. Desemnarea castigatorilor se va face prin tragere la sorti folosind serviciul random.org in data de 16 aprilie 2015.