Acest concurs a expirat în data de 2014-08-05. Vezi concursurile active aici.
Castiga o tableta Multipad Color de la Prestigio!

Castiga premiul celui mai tare concurs al lunii iulie pe Urban: o tableta colorata de la Prestigio, una din cele mai noi tehnologii incorporate in gadgetul vedeta al verii 2014!

Prestigio prezinta gadgetul vedeta al acestei veri – gama de tablete MultiPad Color, destinata consumatorilor tineri cu un stil de viata activ si dinamic. Consumatorii pot alege intre modelul MultiPad Color 7.0 3G, MultiPad Color 8.0 3G sau MultiPad Color 10.1 3G – toate trei avand ecran IPS, procesor Quad Core si numeroase optiuni de conectivitate. Dispozitivele sunt disponibile in 6 variante de culoare: negru, alb, rosu, albastru, turcoaz si violet.

Ce trebuie sa faci? Aboneaza-te la Newsletter-ul Urban.ro mai jos pentru a fi la curant cu noutati din muzica, filme, evenimente, lifestyle. Poti face asta in casuta de mai jos insa nu uita ca dupa ce iti treci datele in caseta este nevoie sa iti verifici adresa de email pentru a valida abonarea

Concursul incepe pe 14 iulie si va fi incheiat pe 4 august, castigatorul urmand sa fie ales prin tragere la sorti pe random.org si sa fie anuntat pe 5 august. Modelul pus in concurs are culoarea turcoaz!