78
concursuri
active
Premii
in valoare de

685.84
miliarde de lei,
adica

685.839.387,00
RON
11576
concursuri
expirate
25
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga o tableta MPMan, un ghiozdan la alegere si o racheta din piese Lego!

 admin  2014.09.10  Jucarii,Trageri la sorti  1120

concurs Metro

Concursul "Cursa spre succes" se va desfasura la nivel national, in perioada 5 - 17 septembrie 2014 ora 23:59.

Inscrierea la acest Concurs se poate face prin terminarea cursei “Cursa spre succes“ de pe pagina de Facebook Metro Cash and Carry Romania. Userii trebuie sa intre in pagina principala, sa aleaga una dintre cele doua masini disponibile (Masina fara sofer sau Masina cu aer comprimat), sa intre in cursa prin click pe butonul „Start”, sa directioneze masina cu ajutorul sagetilor (sageata inainte: acceleratie, sageata stanga: viraj stanga, sageata dreapra: viraj dreapta), sa ocoleasca obstacolele, sa colecteze bonusurile si sa termine cursa cu succes. 

Exista doua situatii in care un user poate pierde cursa: daca loveste mai mult de trei obstacole semnalate pe parcursul drumului cu „Atentie” si daca iese de pe drum (daca ajunge cu masina pe portiunea verde a jocului).

Pentru a intra in tragerea la sorti, ce va avea loc la sfarsitul jocului, utilizatorii trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii: sa instaleze aplicatia si sa termine cursa cu succes. Pentru multiplicarea sanselor de castig, un user poate sa raspunda corect la „Intrebarea castigatoare” semnalata in meniul siteului, in homepage si la finalul cursei, poate sa Distribuie aplicatia sau sa Invite prieteni in ea si cel putin un prieten sa raspunda in aplicatie si sa o instaleze. Astfel, ei pot avea pana la 4 sanse de castig.

Tragerea la sorti se va face pe data de 18 septembrie pentru desemnarea castigatorilor. In urma tragerii la sorti, vor fi desemnati 3 castigatori.

In masura indeplinirii conditiilor sus-mentionate, participantii declarati castigatori la extragerea la sorti si validati vor putea castiga unul dintre cele 3 premii METRO in valoare de 590 lei, constand in: o tableta MPMan, un ghiozdan la alegere din 3 modele disponibile, comunicate pe pagina premiilor, o racheta din piese LEGO si un logo.


PARTICIPA LA CONCURS

tableta MPMan castiga jucarii concurs Metro