77
concursuri
active
Premii
in valoare de

674.74
miliarde de lei,
adica

674.739.387,00
RON
11588
concursuri
expirate
23
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga o tableta Asus ZenPad si zilnic o minge de fotbal!

 admin  2016.05.13  Jucarii,Tablete,Trageri la sorti  1811

concurs Viva Credit

Campania promotionala "Marchezi si castigi cu Viva Credit" se va desfasura pe parcursul a 32 de zile, incepand cu data de 9 mai 2016 si pana la data de 9 iunie 2016

Pentru a participa la campania promotionala, participantii trebuie sa:

  • acceseze imaginea de concurs;
  • participantii trebuie sa dea like (optional) paginii de Facebook Viva Credit;
  • urmatorul pas este cel in care participantii trebuie sa dea share (optional) imaginii de concurs. 
  • ultimul pas este acela in care participantii vor trebui sa raspunda corect prin DA sau NU la intrebarile postate zilnic pe pagina de Facebook Viva Credit, urmand ca, in ziua urmatoare sa se aleaga castigatorul unei mingi de fotbal cu logo-ul Viva Credit, prin tragere la sorti.

Pentru a participa la tragerea la sorti din fiecare zi de concurs, participantii trebuie sa lase un comentariu la postarea de concurs de pe pagina Viva Credit in care sa raspunda corect la intrebarea pusa in cadrul postarii, in perioada 9 mai – 9 iunie 2016, de luni pana vineri. Toti participantii care au raspuns corect la o intrebare pe parcursul concursului, vor participa la o tragere la sorti la finalul campaniei, iar castigatorul va primi o tableta Asus ZenPad 8". 

vivacredit.ro

In cadrul campaniei promotionale, organizatorul va acorda 25 premii individuale constand in 24 de mingi de fotbal inscriptionate cu logo-ul Viva Credit si o tableta ASUS ZenPad 8"

Castigatorii premiilor campaniei promotionale vor fi desemnati prin tragere la sorti in ziua urmatoare de concurs din perioada 9 mai - 9 iunie 2016, de luni pana vineri. Tragerile la sorti se vor face in mod aleatoriu, cu ajutorul site-ului random.org. La fiecare dintre tragerile la sorti va fi acordata o minge de fotbal inscriptionata cu logo-ul Viva Credit.


PARTICIPA LA CONCURS

concursuri online concurs Viva Credit castiga premii castiga tableta castiga o minge