Acest concurs a expirat în data de 2017-04-16. Vezi concursurile active aici.
In doar 6 pasi simpli va puteti inscrie in cadrul programului educational.

Concursul se desfășoară în cele cinci țări (Polonia, Republica Cehă, Slovacia, România și Lituania), care fac obiectul campaniei de educație și de informație "Mousse şi suc – aici sunt vitaminele isteţe" și sunt finanțate din bugetul Uniunii Europene, al Republicii Polone și din mijloacele Fondului pentru Promovarea Fructelor și a Legumelor, care fac contribuție proprie a Asociației Poloneze a Producătorilor de suc (KUPS).

Participanții concursului pot fi doar clasele pregătitoare și 1-4 ale școlilor primare care au participat la programul educațional. La concurs poate aplica orice număr de clase dintr-o singură școală. Participanții pot fi înregistrați de un profesor/ cadru didactic, care este curatorul clasei.

Cererile de participare la concurs sunt acceptate prin intermediul unui formular disponibil pe site-ul www.sucsimousse.eu în secțiunea „Programul educațional” în perioada cuprinsă între 31 noiembrie și 15 aprilie 2017. Cererile sunt depuse de Coordonator.

Participare în concurs prevede realizarea, înregistrarea și trimiterea Proiectului de Concurs (sub forma de imagini) la adresa de e-mail concurs@sucsimousse.eu până cel târziu la 15 aprilie 2017.

Pentru a participa la concurs, participantul trebuie să efectueze activitățile educaționale prevăzute în Program și să trimită la timp Proiectul său. Concursul nu prevede lucrări colective create de mai mulți participanți (mai multe clase), nici lucrări individuale pregătite în mod independent de către un elev. Profesorul/ Cadrul didactic care depune cererea de participare, va trebui să furnizeze numele copiilor care au participat la crearea Proiectului. Lucrările care nu îndeplinesc aceste cerințe vor fi descalificate din Concurs.

Trimiterea Proiectului de Concurs de către Coordonator înseamnă acceptarea acestui Regulament.

Coordonatorul trebuie să se asigure că Proiectul de Concurs nu a promovat niciuna dintre companii sau mărci, nici nu a conținut imaginile oamenilor care nu au exprimat consimțământ în prealabil pentru aceasta (este o condiție obligatorie). Lucrările în format electronic trebuie să fie trimise sub formă de imagini: dimensiunea imaginii nu poate fi mai mică de 500 KB (kilobiți), dar, de asemenea, nu mai mult de 2 MB (megabiți), e-mail: concurs@sucsimousse.eu. Imaginea ar trebui să fie vizibilă, clară (suficient de luminoasă) pentru ca Juriul să o poată evalua. Imaginea trebuie să prezinte numai Proiectul de Concurs fără elemente suplimentare (oameni, obiecte din fundal, etc.). Imaginea ar trebui să fie într-unul din următoarele formate: JPG, JPEG, TIFF, PNG. E-mail-ul cu Proiectul trebuie să conțină următoarele informații:

  • a) numele și numărul școlii
  • b) adresa școlii (strada și număr, cod poștal, oraș, județ)
  • c) numărul de telefon/adresa e-mail a școlii
  • d) numele și prenumele Coordonatorului
  • e) denumirea Participantului (numele/numărul clasei)
  • f) numărul de copii implicați în pregătirea Concursului (numărul de copii din clasă) și numele acestora.

Mesajul trebuie întitulat „Concurs < Mousse şi suc – aici sunt vitaminele isteţe >”.

Coordonatorul are dreptul de a avea acces la datele lui personale și de a le actualiza în condițiile prevăzute în Legea poloneză privind protecția datelor cu caracter personal. Coordonatorul va încuraja copiii să se implice împreună în pregătirea și realizarea Proiectului de Concurs.

Sunt prevăzute: 1 premiul principal de gradul I, 2 premii de gradul II și 2 premii de onoare.

Premiul principal de gradul I

  • a. Clasa câștigătoare va primi o tablă digitală
  • b. Coordonatorul clasei câștigătoare va primi un coș pentru bicicletă, un ceas de mână SmartWatch și un set de suveniruri cu logo-ul Campaniei 
  • c. Copiii din clasa câștigătoare vor primi table de scris și câte două recipiente pentru micul dejun 

Premiul de gradul II

  • a. Fiecare școală câștigătoare va obține un proiector 
  • b. Coordonatorii vor primi un coș de bicicletă, un ceas de mână SmartWatch și un set de suveniruri cu logo-ul Campaniei (în valoare de 238 lei)
  • c. Elevii vor primi câtă o tablă de scris și două recipiente pentru mancare

Premiile de onoare sunt menite profesorilor și elevilor din clasele care au ocupat locul 4 și 5.

  • a. Profesorul / cadru didactic va primi un set de suveniruri cu logo-ul Campaniei,
  • b. Elevii vor primi table magnetice (în valoare de 32 lei).

În plus, fiecare dintre școlile câștigătoare cu cadru didactic care a desfășurat programul și concursul în clasa câștigătoare, va primi un certificat de participare la program și concurs. De asemenea, toți elevii vor obține certificate de participare.

Lucrările vor fi evaluate de către juriul format din angajați și asociați ai agenției și reprezentanți ai organizatorului, care dintre toate cererile depuse vor selecta cinci cele mai bune pe baza principiilor stabilite în prezentul regulament de concurs (1 premiul principal de gradul I, 2 premii de gradul II și 2 premii de onoare).

Componența juriului cu trei membri va fi stabilită de agenție împreună cu organizatorul.