Acest concurs a expirat în data de 2015-03-06. Vezi concursurile active aici.
Ziua in care nu ai nimic de ascuns.

Campania "Ziua in care nu ai nimic de ascuns."  se va desfasura la nivel national in perioada 13.02.2015 incepand cu ora 16:00 05.03.2015 pana la ora 24:00

Pentru a participa, utilizatorii trebuie sa acceseze pagina Campaniei existenta in cadrul paginii Clear gazduita pe portalul Facebook. Pe aceasta pagina utilizatotul va trebui sa acceseze aplicatia “Ziua în care nu ai nimic de ascuns” si sa urmeze procedura de inscriere in Campanie mentionata in continuare:

  • Odata accesata, aplicatia va cere utilizatorului permisiunea de a se conecta la contul acestuia de Facebook. Pentru a participa, utilizatorul trebuie sa permita aplicatiei conectarea la contul sau. Utilizatorul va trebui sa dea click pe butonul „Allow” pentru a permite incarcarea aplicatiei “Ziua în care nu ai nimic de ascuns”.
  • In primul ecran, Utilizatorul este informat in legatura cu premiile puse in joc si cu mecanismul aplicatiei. Trebuie sa dea click pe butonul „Intra in camera” pentru a continua.
  • In al doilea ecran al aplicatiei, utilizatorul va trebui sa descopere premiile ascunse, urmand instructiunile detaliate in primul ecran. Camera va putea fi iluminata ori de cate ori utilizatorul isi doreste, in limita timpului de 10 secunde. In acest timp utilizatorul va putea identifica locurile in care premiile sau alte elemente pot fi ascunse. Dupa ce iluminarea camerei va fi oprita, obiectele din camera vor aparea usor conturate. Cu un click pe un element din camera utilizatorul va afla daca a descoperit unul dintre premiile puse in joc. 
  • Pentru a intra in tragerea la sorti pentru unul dintre premii, va trebui sa descopere toate premiile puse in joc. In cazul in care utilizatorul descopera unul dintre celelalte elemente, va primi un mesaj cu “Sfatul Clear” legat de ideea respectiva de cadou.
  • In al treilea ecran al aplicatiei, utilizatorul va trebui sa completeze urmatoarele date personale pentru a se putea inscrie in competitie: nume, prenume, numar de telefon, adresa de e-mail, adresa.
  • Datele personale sunt necesare pentru contactarea utilizatorului in cazul in care acesta va fi desemnat castigator.
  • Dupa ce a completat datele sale, utilizatorul trebuie sa dea click pe butonul „Inscrie-te”, pentru a intra in tragerea la sorti pentru unul din premiile oferite in cadrul Campaniei.
  • Utilizatorul poate sa se inscrie in tragerea la sorti pana joi, 05.03.2014, orele 24:00.

In cadrul acestei Campanii se acorda 14 premii in total, dupa cum urmeaza:

  • 1 premiu constand in 1 camera GoPro Hero 3, impreuna cu un set de produse Clear (1 sampon antimatreata pentru barbati Clear 24H Fresh - 250ml si 1 sampon antimatreata pentru femei Clear Scalp Oil Control – 250ml). Acest premiu se va acorda pentru primul castigator extras.
  • 3 premii constand in 1 rama foto digitala Philips SPF4608/12, 8", Negru impreuna cu un set de produse Clear (1 sampon antimatreata pentru barbati Clear 24H Fresh - 250ml si 1 sampon antimatreata pentru femei Clear Scalp Oil Control – 250ml).  Aceste premii se vor acorda pentru urmatorii 3 castigatori, in ordinea extragerii.
  • 10 premii constand in seturi de produse Clear (1 sampon antimatreata pentru barbati Clear 24H Fresh - 250ml si 1 sampon antimatreata pentru femei Clear Scalp Oil Control – 250ml). Aceste premii se vor acorda pentru urmatorii 10 castigatori, in ordinea extragerii.

Premiile Campaniei se acorda prin tragere la sorti, din baza de date constituita din participantii la Campanie care s-au inscris in Campanie. Desemnarea celor 14 castigatori, impreuna cu un numar egal de rezerve pentru fiecare premiu oferit, se va face in data de 10.03.2015 la sediul Agentiei, prin intermediul serviciului online randompicker.com.