Acest concurs a expirat în data de 2016-10-15. Vezi concursurile active aici.
Super-Femeile poarta Super-Genti: noul sezon Bookletta!

Super-Femeile poarta Super-Genti: noul sezon Bookletta

Te-ai plictisit de gentile normale? Alege sa porti Bookletta, geanta pentru Super-Femei! Îmbinând moda si lectura, Bookletta este un concept unic în lume, 100% produs în România. Datorita designului sau, are în fata un buzunar transparent în care cartea este protejata de vreme rea si de obiectele ascutite din geanta, dar în acelasi timp este expusa ca într-o vitrina. Astfel, titlul cartii pe care o citesti te reprezinta în viata de zi cu zi, mai autentic decât orice brand. Mai mult, fiecare geanta Bookletta achizitionata primeste inclusa o carte cadou!

Sezonul toamna-iarna Bookletta vine cu noi culori: gri-sobolan, rosu vulcanic, nuante metalice de bronz si argintiu. Rucsacul este în lumina reflectoarelor în acest sezon, cu modelul BOOKPACK (unisex) cu un design retro si modelul BACKPACK (pentru femei), care se poate transforma cu usurinta din rucsac în geanta de umar. Femeia Bookletta traieste intens, nu sta niciodata pe loc, iar modelele MAGIC sau MAXI sunt genti perfecte de birou, cu spatiu suficient pentru laptop sau documente. Bookletta MINI este geanta cocheta, potrivita pentru un eveniment sau o seara cu fetele la ceainaria preferata.

Participa la concurs in perioada 15 septembrie - 14 octombrie 2016 raspunde corect la intrebarea "Cate modele de super genti iti ofera Bookletta?" si poti castiga o super geanta oferita de Bookletta!