100
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.334.10
miliarde de lei,
adica

1.334.100.000,00
RON
11651
concursuri
expirate
28
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga o super excursie in weekendul 20 - 21 decembrie 2014!

 admin  15.12.2014  Vacante,Trageri la sorti  863

concurs Radio 21

Vrei să trăiești o experiență inedită înainte de sărbători?

Participă la aplicația „Cetăți fortificate din Transilvania” în weekendul 20 - 21 decembrie 2014, organizat de școala de ghizi Christian Adventure!

Poți câștiga două locuri (pentru tine și persoana pe care o vrei alături) în această aplicație turistică (premiul include* transport, cazare în Sighișoara, intrarea în club și micul dejun, precum și asistență).

Tot ce trebuie să faci este să dai like paginii Christian Adventure și să ne scrii într-un comentariu cu cine și de ce vrei să participi la această aplicație turistică. Nu uita să ne scrii pe adresa concurs@radio21.ro un email cu datele tale personale (nume complet, numar de telefon, numar si serie de buletin).

Concursul se încheie pe data de 18 decembrie 2014, ora 10.00. Câștigătorul va fi anunțat, în urma tragerii la sorți, pe 18 decembrie 2014, ora 12.00.


PARTICIPA LA CONCURS

Cetăți fortificate din Transilvania concurs Christian Adventure concurs Radio 21 concursuri onlineNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.