Acest concurs a expirat în data de 2016-02-06. Vezi concursurile active aici.
Viitorul in epilatea definitiva este laserul PrimeLase!

Noblezza Beauty Clinique este unul dintre centrele de infrumusetare din Bucuresti care a revolutionat piata serviciilor de profil de la noi, cu ajutorul tratamentelor de slabire si tratare a pielii aduse in Romania. Noblezza este un aliat de incredere a sute de femei care-si doresc un corp si un ten mai frumos, mai sanatos dar nu numai. Noblezza este singura clinica din Romania care foloseste cea mai avansata tehnologie medicala de epilare definitiva la nivel mondial – Laserul Prime Lase Dioda.

Dioda PrimeLase este singurul aparat de epilare definitiva care face posibil ca firele de par sa pice in timpul tratamentului, chiar de la prima sedinta si care poate trata toate tipurile de piele 365 zile/an. PrimeLase foloseste sistemul de racire Crystal Freeze, creat exclusiv de Cocoon Medical, care, in mod constant si automat ajusteaza temperatura si raceste pielea in timpul sesiunii de epilare, facand astfel ca epilarea laser sa fie mult mai sigura si lipsita complet de disconfort sau durere.

Noblezza Beauty Clinique te invita sa testezi procedeul de epilare definitiva cu Dioda PrimeLase. Inscrie-te la concurs in perioada 25 ianuarie 2016 - 5 februarie 2016,  raspunde corect la intrebarea "Cum se numeste sistemul de racire folosit in timpul procedurilor de epilare definitiva cu Dioda PrimeLase?" si ai sansa sa cistigi o sesiune de epilare definitiva cu Dioda PrimeLase, in echivalent 100 euro, la clinica Noblezza Beauty Clinique.