Acest concurs a expirat în data de 2015-07-09. Vezi concursurile active aici.
Bebe in vacanta, la munte si la mare.

Campania promotionala "Bebe in vacanta, la munte si la mare" se deruleaza pe o perioada de 1 saptamana, incepand la data de 01.07.2015, ora 9:00:00 pana la data de 08.07.2015, ora 15:59:59, pe teritoriul intregii tari.

Pentru a participa la prezenta Campanie desfasurata pe pagina de Facebook, participantii trebuie sa indeplineasca cumulativ urmatoarele conditii:

  • Sa aiba un cont in reteaua de socializare Facebook in perioda desfasurarii Concursului;
  • Sa uploadeze o fotografie cu bebelusul in vacanta alaturi de un comentariu descriptiv la postarea oficiala marcata prin „Concurs“ din data de 01.07.2015. Este obligatoriu ca poza sa fie creatia proprie a participantului (pe care sa o poata dovedi la solicitarea Organizatorului, inclusiv prin dovedirea relatiei de rudenie/afinitate fata de bebelusul surprins in respectiva fotografie).

In cazul in care vor fi mai multe raspunsuri de la acelasi participant va fi luat in considerare doar primul raspuns la Concurs sub forma de comentariu.

In cadrul acestui Concurs se vor acorda 4 premii (marele premiu si 3 premii mai mici):

  • Marele premiu: o sedinta foto ale caror poze rezultante vor fi publicate in revista Mami, alaturi de un interviu cu mama bebelusului castigator + 1 pachet de scutece Pufies Fashion Collection + 1 pachet de servetele umede Pufies;
  • 3 premii mai mici: cate un pachet de scutece Pufies Fashion Collection + 1 pachet de servetele umede Pufies.

La finalul Concursului din data de 08.07.2015, ora 15:59:59, vor fi alesi 4 castigatori de catre un juriu format din doi reprezentanti ai Organizatorului si un reprezentant Ilyan UK Ltd. Criteriul de selectie al juriului este creativitatea si originalitatea pozei.