Acest concurs a expirat în data de 2014-12-16. Vezi concursurile active aici.
Descopera culoarea personalitatii tale si castiga premii speciale!

Campania este organizata si se desfasoara in perioada 15.11.2014 - 15.12.2014.

La aceasta campanie participa toate produsele din gamele Palette si Nectra Color disponibile la vanzare in magazinele participante.

In vederea participarii la promotie, participantii trebuie sa parcurga urmatoarele etape:

  • sa achizitioneze, in perioada campaniei promotionale, produse participante in valoare de cel putin 11 lei cu TVA pe acelasi bon fiscal / factura fiscala si sa pastreze bonul fiscal / factura fiscala primit/a, astfel incat in cazul contactarii acestora ca potentiali castigatori sa poata confirma si demonstra detinerea acestuia/acesteia.
  • sa inscrie in perioada campaniei atat numarul si data bonului fiscal / facturii fiscale care atesta achizitionarea produselor participante, magazinul din care s-a efectuat achizitia, cat si premiul ales (make-up, foto, petrecere sau spa) prin una dintre urmatoarele metode:
    • prin trimiterea unui SMS, la numarul 1873 (numar cu tarif normal). Un mesaj SMS trebuie sa contina un numar de bon fiscal / factura fiscala, o singura data, denumirea unui singur magazin si premiul ales (exemplu: 43 12.12.2014 Auchan, spa)
  • prin web, accesand site-ul www.culoarea-mea.ro. Aici participantul trebuie sa completeze formularul de inscriere cu datele personale valide si sa introduca data si numarul bonului fiscal / facturii fiscale, denumirea magazinului care a emis bnul fiscal si premiul ales.

Participantul va primi un SMS de raspuns care confirma inscrierea sa in campania promotionala sau ul informeaza cu privire la faptul ca mesajul transmis este incomplet/incorect.

In cadrul prezentei campanii promotionale se vor acorda prin tragere la sorti urmatoarele premii:

  • 1 x sedinta profesionala de Make-up & Hairstyle, valoarea serviciilor fiind cuprinsa in cuantumul a maxim 1.500 lei
  • 1 x sedinta foto profesionala, valoarea serviciilor fiind cuprinsa in cuantumul a maxim 1.500 lei
  • 1 x petrecere all inclusive in club, valoarea petrecerii fiind cuprinsa in cuantumul a maxim 1.500 lei
  • 1 x voucher SPA pentru 2 persoane, valoarea voucher-ului fiind cuprinsa in cuantumul a maxim 1.500 lei