80
concursuri
active
Premii
in valoare de

695.84
miliarde de lei,
adica

695.839.387,00
RON
11574
concursuri
expirate
12
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga o sedinta foto profesionala, o sedinta profesionala de Make-up & Hairstyle, un voucher SPA pentru 2 persoane sau alte premii!

 admin  2014.11.20  Vouchere,Trageri la sorti,Invitatii  1594

concurs Schwarzkopf

Campania este organizata si se desfasoara in perioada 15.11.2014 - 15.12.2014.

La aceasta campanie participa toate produsele din gamele Palette si Nectra Color disponibile la vanzare in magazinele participante.

In vederea participarii la promotie, participantii trebuie sa parcurga urmatoarele etape:

  • sa achizitioneze, in perioada campaniei promotionale, produse participante in valoare de cel putin 11 lei cu TVA pe acelasi bon fiscal / factura fiscala si sa pastreze bonul fiscal / factura fiscala primit/a, astfel incat in cazul contactarii acestora ca potentiali castigatori sa poata confirma si demonstra detinerea acestuia/acesteia.
  • sa inscrie in perioada campaniei atat numarul si data bonului fiscal / facturii fiscale care atesta achizitionarea produselor participante, magazinul din care s-a efectuat achizitia, cat si premiul ales (make-up, foto, petrecere sau spa) prin una dintre urmatoarele metode:
    • prin trimiterea unui SMS, la numarul 1873 (numar cu tarif normal). Un mesaj SMS trebuie sa contina un numar de bon fiscal / factura fiscala, o singura data, denumirea unui singur magazin si premiul ales (exemplu: 43 12.12.2014 Auchan, spa)
  • prin web, accesand site-ul www.culoarea-mea.ro. Aici participantul trebuie sa completeze formularul de inscriere cu datele personale valide si sa introduca data si numarul bonului fiscal / facturii fiscale, denumirea magazinului care a emis bnul fiscal si premiul ales.

Participantul va primi un SMS de raspuns care confirma inscrierea sa in campania promotionala sau ul informeaza cu privire la faptul ca mesajul transmis este incomplet/incorect.

In cadrul prezentei campanii promotionale se vor acorda prin tragere la sorti urmatoarele premii:

  • 1 x sedinta profesionala de Make-up & Hairstyle, valoarea serviciilor fiind cuprinsa in cuantumul a maxim 1.500 lei
  • 1 x sedinta foto profesionala, valoarea serviciilor fiind cuprinsa in cuantumul a maxim 1.500 lei
  • 1 x petrecere all inclusive in club, valoarea petrecerii fiind cuprinsa in cuantumul a maxim 1.500 lei
  • 1 x voucher SPA pentru 2 persoane, valoarea voucher-ului fiind cuprinsa in cuantumul a maxim 1.500 lei

PARTICIPA LA CONCURS

sedinta foto profesionala voucher SPA petrecere all inclusive sedinta profesionala de Make-up & Hairstyle produse Palette Nectra Color concurs Schwarzkopf