111
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.496.70
miliarde de lei,
adica

1.496.700.000,00
RON
11640
concursuri
expirate
32
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga o sedinta de epilare definitiva pe piele bronzata!

 admin  05.08.2015  Trageri la sorti,Invitatii  962

concurs Ileana Voicu Ghinea

Stiai ca epilarea definitiva este eficienta si sigura chiar si pe pielea bronzata, prin tehnologia No+Vello Sun & Safe?

Spune-ne ce inseamna pentru tine o piele ingrijita printr-un comentariu la articolul de concurs de pe blogul ilivoicughinea.ro si ai sansa de a castiga luna aceasta o sedinta de epilare definitiva pe piele bronzata!

Epilarea definitiva cu IPL este singurul remediu impotriva foliculitei si este posibil acum si pe piele bronzata gratie tehnologiei Sun & Safe, patentata de Nomasvello Romania.

In timpul tratamentului specialistii Nomasvello (No+vello) utilizeaza un gel conductor, care directioneaza lumina intens pulsata catre radacina foliculilor. Astfel, tratamentul este eficient si sigur, inlaturand pilozitatea nedorita si lasand pielea perfect catifelata.

Lumina intens pulsata (IPL) este o tehnologie dedicata tratamentelor corporale si faciale, ajutand la eliminarea parului nedorit de pe orice suprafata a corpului (epilare definitiva). Echipamentul IPL Nomasvello® permite individualizarea tratamentului de epilare definitiva in functie de caracteristicile fizice ale fiecarei persoane (fototip), astfel incat tratamentul sa fie nedureros, eficient, rapid si cu efecte de lunga durata.

Pentru o vara insorita, fara griji, alege sa incepi tratamentul de epilare definitiva pe piele bronzata!

Castigatorul va fi desemnat prin tragere la sorti.


PARTICIPA LA CONCURS

concursuri online Ileana Voicu Ghinea Sun & Safe epilare definitiva epilare definitva vara piele bronzata tratament piele


Nu rata nici un concurs! Aboneaza-te acum la newsletter-ul nostru!
Adresa ta de mail