Trageri la sorti • Invitatii

Concurs: Castiga o seara la film cu Andra!

Adăugat de concursoman în data de 2015.01.23 • 922 vizualizări

concurs Europa FM

Desteptarea, matinalul no.1 în Romania, te trimite la film cu Andra!

George Zafiu şi Vlad Petreanu te invită alături de Andra să vezi una dintre cele mai aşteptate comedii ale anului. Tu lângă Andra! Andra lângă tine! Un concurs pentru fanii adevăraţi!

Încarcă pe pagina de Facebook Radio Europa FM o înregistrare video cu tine fredonând un refren al unei piese cântate de Andra şi poţi câştiga o seară la film cu Andra. Îţi facem noi cinste cu pop-corn şi suc, dar cel mai important mergi alături de Andra, George Zafiu şi Vlad Petreanu la film!

Din 22 ianuarie 2015 până pe 26 ianuarie 2015 încarcă înregistrarea cu tine cântând un refren al unei piese Andra pe pagina de Facebook Radio Europa FM, adăugând şi hashtagul #cuAndraLaFilm, iar pe 27 ianuarie 2015 ascultă Deşteptarea pentru a afla dacă te numeri printre câştigătorii unei seri de neuitat alături de Andra la filmul "Mortdecai", regizat de David Koepp.

Nu contează cât de lungă este înregistrarea, însă te rugăm să ţii cont că, în cazul în care te numeri printre câştigători, va trebui să poţi fi contactat prin mesaj privat de echipa Europa FM. Te rugăm să verifici că setările contului tău de Facebook ne permit să te contactăm.

Deşteptarea, matinalul no.1 în România, te trimite la film cu Andra!

(P): Ești pregătit să câștigi? Câștigă o tabletă Lenovo TAB 4 și 2 telefoane Huawei P20!


PARTICIPA LA CONCURS