Acest concurs a expirat în data de 2016-03-31. Vezi concursurile active aici.
Shakespeare School Essay Competition este un concurs national de creatie in limba engleza.

Concursul este organizat de Asociatia Shakespeare School pentru Educatie – entitate non profit care sustine copiii si tinerii talentati din Romania, motivandu-i sa atinga performante deosebite si sa isi valorifice la maxim potentialul creativ.

Shakespeare School Essay Competition este un concurs national de creatie in limba engleza ce isi propune:

  • sa stimuleze gandirea creativa, spiritul de inovatie si originalitatea si sa motiveze tinerii sa isi perfectioneze limba engleza;
  • sa ofere sanse egale tinerilor din intreaga tara de a studia limba engleza la cele mai inalte standarde prin taberele si cursurile oferite;
  • sa deschida orizontul tinerilor romani spre un mediu academic de elita, prin participarea la scoli de vara in Marea Britanie;

Ambasadorul celei de-a 8 editii este Andy Szekely – Speaker, trainer, autor si antreprenor.

Ca vorbitor public si trainer, a lucrat cu peste 50 de companii in 5 tari Europene si a sustinut prezentari demonstrative in SUA, Canada si China. Ca autor, a publicat 7 carti, a produs peste 150 de ore de materiale multimedia pentru educatia adultilor si editeaza un newsletter on-line cu peste 70,000 de abonati. Ca antreprenor, a fondat doua companii (o editura si o firma de training si consultanta) si a initiat Fundatia Alpha Leadership, pentru educatia viitorilor lideri ai Romaniei.

Mesajul concursului este acela ca tinerii pot ajunge mai departe decat isi pot imagina, daca pasiunile si creativitatea sunt sustinute de o educatie de calitate.

Shakespeare School Essay Competition este un concurs inclus in Calendarul Activitatilor Educative al Inspectoratului Scolar al Municipiului Bucuresti.

Participarea este gratuita şi deschisa tuturor tinerilor din Romania cu varsta cuprinsa intre 11 - 20 ani.

Termen limita de trimitere a eseului: 30 Martie 2016.

Premii:

Premii oferite marilor castigatori:

  • scoli de vara in Marea Britanie
  • cursuri de limba engleza la Shakespeare School
  • taxe de inscriere la examene Cambridge
  • carti, dictionare si multe alte surprize

Toti cei care intra in concursul national de creatie in limba engleza vor primi o diploma de participare! Pastreaza diploma “2016 Shakespeare School Essay Competition” pentru a completa portofoliul tau educational!

Premii pentru profesori:

  • Profesorul cu cei mai multi concurenti inscrisi in competitie, va participa gratuit ca insotitor de grup la o tabara in Anglia, in vara anului 2016.
  • Toti profesorii de limba engleza care trimit minim 10 participanti la 2016 Shakespeare School Essay Competition, vor primi un “Certificate of Merit” in format electronic din partea centrului nostru.

Trofeul Excelentei – Judetul cu cel mai mare numar de participanti la competitie va primi Trofeul Shakespeare School Essay Competition.

Temele si conditiile de inscriere sunt specificate la fiecare categorie de varsta in parte: 11-14 ani, 15-20 ani.

Etapele inscrierii in concurs:

  1. Aboneaza-te la blogul Shakespeare School si posteaza un comentariu interesant la unul dintre articolele despre Essay Competition – pe care il semnezi cu numele intreg.
  2. Da-ne “Like” la pagina de Facebook Shakespeare School si la pagina de Facebook a Asociatiei Shakespeare School pentru Educatie (numai daca ai cont de Facebook).
  3. Completeaza formularul de inscriere si trimite eseul tau aici pana in data de 30 Martie 2016. In urma expedierii eseului, vei vedea pe ecran un mesaj de confirmare a inregistrarii eseului in concurs.

Nu rata ocazia de a vizita Anglia si de a-ti perfectiona engleza la EA acasa, intr-un mediu multinational, alaturi de tineri din toata lumea!