108
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.572.10
miliarde de lei,
adica

1.572.100.000,00
RON
11646
concursuri
expirate
45
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga o scoala de vara in Marea Britanie, rucsac si tricou Shakespeare School, carti si multe alte surprize!

 admin  2016.01.14  Diverse,Vacante,Concursuri cu jurizare  1566

concurs Shakespeare School Essay Competition

Concursul este organizat de Asociatia Shakespeare School pentru Educatie – entitate non profit care sustine copiii si tinerii talentati din Romania, motivandu-i sa atinga performante deosebite si sa isi valorifice la maxim potentialul creativ.

Shakespeare School Essay Competition este un concurs national de creatie in limba engleza ce isi propune:

 • sa stimuleze gandirea creativa, spiritul de inovatie si originalitatea si sa motiveze tinerii sa isi perfectioneze limba engleza;
 • sa ofere sanse egale tinerilor din intreaga tara de a studia limba engleza la cele mai inalte standarde prin taberele si cursurile oferite;
 • sa deschida orizontul tinerilor romani spre un mediu academic de elita, prin participarea la scoli de vara in Marea Britanie;

Ambasadorul celei de-a 8 editii este Andy Szekely – Speaker, trainer, autor si antreprenor.

Ca vorbitor public si trainer, a lucrat cu peste 50 de companii in 5 tari Europene si a sustinut prezentari demonstrative in SUA, Canada si China. Ca autor, a publicat 7 carti, a produs peste 150 de ore de materiale multimedia pentru educatia adultilor si editeaza un newsletter on-line cu peste 70,000 de abonati. Ca antreprenor, a fondat doua companii (o editura si o firma de training si consultanta) si a initiat Fundatia Alpha Leadership, pentru educatia viitorilor lideri ai Romaniei.

Mesajul concursului este acela ca tinerii pot ajunge mai departe decat isi pot imagina, daca pasiunile si creativitatea sunt sustinute de o educatie de calitate.

Shakespeare School Essay Competition este un concurs inclus in Calendarul Activitatilor Educative al Inspectoratului Scolar al Municipiului Bucuresti.

Participarea este gratuita şi deschisa tuturor tinerilor din Romania cu varsta cuprinsa intre 11 - 20 ani.

Termen limita de trimitere a eseului: 30 Martie 2016.

Premii:

Premii oferite marilor castigatori:

 • scoli de vara in Marea Britanie
 • cursuri de limba engleza la Shakespeare School
 • taxe de inscriere la examene Cambridge
 • carti, dictionare si multe alte surprize

Toti cei care intra in concursul national de creatie in limba engleza vor primi o diploma de participare! Pastreaza diploma “2016 Shakespeare School Essay Competition” pentru a completa portofoliul tau educational!

Premii pentru profesori:

 • Profesorul cu cei mai multi concurenti inscrisi in competitie, va participa gratuit ca insotitor de grup la o tabara in Anglia, in vara anului 2016.
 • Toti profesorii de limba engleza care trimit minim 10 participanti la 2016 Shakespeare School Essay Competition, vor primi un “Certificate of Merit” in format electronic din partea centrului nostru.

Trofeul Excelentei – Judetul cu cel mai mare numar de participanti la competitie va primi Trofeul Shakespeare School Essay Competition.

Temele si conditiile de inscriere sunt specificate la fiecare categorie de varsta in parte: 11-14 ani, 15-20 ani.

Etapele inscrierii in concurs:

 1. Aboneaza-te la blogul Shakespeare School si posteaza un comentariu interesant la unul dintre articolele despre Essay Competition – pe care il semnezi cu numele intreg.
 2. Da-ne “Like” la pagina de Facebook Shakespeare School si la pagina de Facebook a Asociatiei Shakespeare School pentru Educatie (numai daca ai cont de Facebook).
 3. Completeaza formularul de inscriere si trimite eseul tau aici pana in data de 30 Martie 2016. In urma expedierii eseului, vei vedea pe ecran un mesaj de confirmare a inregistrarii eseului in concurs.

Nu rata ocazia de a vizita Anglia si de a-ti perfectiona engleza la EA acasa, intr-un mediu multinational, alaturi de tineri din toata lumea!


PARTICIPA LA CONCURS

concursuri online concurs Shakespeare School Essay Competition castiga premii Shakespeare School Essay Competition Asociatia Shakespeare School pentru Educatie Andy Szekely scoala de vara concurs national de creatieNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.