105
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.571.10
miliarde de lei,
adica

1.571.100.000,00
RON
11656
concursuri
expirate
66
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga o rochie speciala de printesa, un smartphone LG G4 si alte premii!

 admin  2015.09.17  Diverse,Haine, Incaltaminte, Accesorii,Telefoane,Trageri la sorti  1152

concurs ProVideo

Haideti sa schimbam perceptia asupra Cenusaresei. Alege sa fii speciala, stralucitoare tot timpul, nu doar la bal. Bunatatea, gratia si increderea in sine vor fi recompensate de  noi cu un pictorial special in revista Tango - Marea Dragoste.

Cenusareasa Moderna isi va completa stilul si eleganta cu un smartphone de ultima generatie LG G4, cu care va tine in permanenta legatura cu printul ei. Si isi va intregi tinuta cu o rochie speciala creata de Sipet de Sidef.

Te vom trata ca o printesa adevarata o zi intreaga! Lasa-te rasfatata si apreciata.

Concursul "Cenusareasa Moderna" se va desfasura in perioada 25 august - 30 septembrie 2015.

Pentru a putea participa la Concurs, participantii trebuie:

  • sa cumpere un DVD sau Blu-Ray Cenusareasa 2015;
  • sa pastreze bonul fiscal necesar validarii premiului;
  • sa intre pe pagina de Facebook ProVideo sau Sipet de Sidef;
  • sa completeze toate campurile din aplicatia de concurs cu informatii valide (inclusiv codul unic din interiorul DVD-ului);

Castigatoarea concursului:

  • va fi protagonista unui pictorial ce va aparea in revista Tango - Marea Dragoste in luna noiembrie sau decembrie 2015;
  • va primi o rochie de la Sipet de Sidef. Daca castigatoarea are o fetita, Sipet de Sidef la va oferi ambelor cate o rochie;
  • va primi un telefon LG G4;

Castigatoarea va fi desemnata cu ajutorul site-ului random.org dintre toti participantii care indeplineasc conditiile Regulamentului si va fi anuntata pe pagina de Facebook Provideo in data de 3 octombrie 2015.


PARTICIPA LA CONCURS

concursuri online concurs ProVideo Cenusareasa Moderna revista Tango - Marea Dragoste castiga premiiNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.