Haine, Incaltaminte, Accesorii • Trageri la sorti

Concurs: Castiga o rochie la alegere in fiecare saptamana!

Adăugat de concursoman în data de 2016.04.03 • 2442 vizualizări

concurs DeClub

Aboneaza-te la noutatile DeClub si poti castiga o rochita la alegere in fiecare saptamana!

Campania „Castiga o rochie in fiecare saptamana!" se desfasoara pe tot teritoriul Romaniei incepand cu 29 iulie 2015 – 31 decembrie 2016.

Pentru a participa la campanie, orice persoana interesata trebuie sa se aboneze la newsletter-ul DeClub, prin landing-page-ul creat special pentru abonare sau prin accesarea newsletterelor prezente in site-ul DeClub, incepand cu 29 iulie 2015. Pentru a se abona la newsletter, participantul trebuie sa inscrie o adresa de e-mail valida si numele sau real, folosind oricare dintre modalitatile de abonare existente si mentionate mai sus.

Pentru a participa la campanie orice persoana deja abonata la newsletter trebuie sa fi deschis cel putin o data newsletterul DeClub incepand cu data de 29 iulie 2015.

Participarea la campanie nu este conditionata de achizitia vreunui produs.

La campanie participa toti abonatii la newsletter prezenti in baza de date DeClub cu cont activ, fara dezabonari in prealabil si care au deschis cel putin o data newsletterul DeClub.

Premiul campaniei pentru perioada campaniei sunt:

  • cate o rochie din oferta curenta a magazinului DeClub in limita valorii de 199 lei pentru fiecare saptamana de concurs

Castigatorii vor fi desemnati in etape de premiere desfasurate in ultima zi din luna in care se desfasoara campania. Castigatorul va fi extras dintre participantii inscrisi in concurs in saptamana anterioare zilei in care este realizata tragerea la sorti. Fiecare castigator este extras în funcție de numarul sau de abonare, folosind serviciul random.org.

(P): Câștigă un smartphone Samsung Galaxy S9!


PARTICIPA LA CONCURS