Acest concurs a expirat în data de 2015-03-31. Vezi concursurile active aici.
DeClub.ro te premiaza cu orice rochie doresti tu!

DeClub.ro te premiaza cu orice rochie doresti tu!

DeClub.ro este un concept-store de fashion nisat pe rochite moderne la preturi minime. Se adreseaza reprezentantelor sexului frumos, care doresc haine elegante la preturi accesibile. Magazinul are un stoc permanent de peste 120 de modele, plus modele noi ce sunt aduse in colectii lunare. 

Vizitatorii site-ului DeClub pot achizitiona diferite rochite elegante, potrivite pentru o seara petrecuta in club sau pentru diverse evenimente.  Magazinul ofera genti, accesorii care sa acopere aproape toate gusturile, colanti, blugi, costume de baie sau incaltaminte pentru femei. Articolele vestimentare provin direct din fabrica, pentru ca dumneavoastra sa beneficiati de cele mai mici preturi la produsele dorite.

Participa la concursul DeClub, desfasurat in perioada 23 februarie - 31 martie 2015, si poti castiga un voucher de cumparaturi in valoare de 150 lei pe care il poti folosi sa faci shopping pe DeClub.

Pentru a participa la concurs este necesar sa aveti cont de utilizator pe site-ul facebook.com, completat cu o adresa de email valida si nume/prenume reale. Daca nu aveti cont de utilizator va puteti creea un cont nou, la adresa www.facebook.com.

Inscrierea in concurs se face astfel:

  • Pasul 1: Distribuie acest concurs pe Facebook Facebook ;
  • Pasul 2: Viziteaza pagina DeClub.ro si lasa un comentariu cu rochia pe care vrei sa o castigi;

Premiul consta intr-un voucher de cumparaturi in valoare de 150 lei pe care il poti folosi sa faci shopping pe DeClub.

Persoana castigatoare va fi aleasa prin tragere la sorti in data de 01.04.2015.

Numele castigatoarei va fi publicat pe pagina concursului si pe pagina de Facebook Bestconcurs in data de 01 aprilie 2015. Dupa anuntarea persoanei castigatoare, aceasta va fi contactata prin email si in termen de 2 zile va trebui sa ne trimita datele.

(Autor: szabozoltan)