108
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.562.10
miliarde de lei,
adica

1.562.100.000,00
RON
11645
concursuri
expirate
33
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga o rochie de ocazie de la Innocenti Sposa!

 admin  2015.03.06  Haine, Incaltaminte, Accesorii,Trageri la sorti  1703

concurs Innocenti Sposa

Luna martie este luna dedicată femeilor din toată lumea, este luna în care radiem de frumusețe și bucurie. Și cum altfel nu se poate, sărbătorim aceste zile de primăvară oferind un cadou inedit unei cititoare norocoase.

Revista OK!Magazine împreună cu Atelierul de creație Innocenti Sposa vă oferă cadou o rochie de ocazie specială.

Concursul se desfășoară pe pagina noastră de Facebook OK Magazine, începând de 6 martie 2015 și se termină pe 15 martie 2015.

Ce trebuie să faceți pentru a intra în posesia superbei rochie?

  • Să dați share acestei postări
  • Să oferiți un Like de încurajare paginii de Facebook Innocenti Sposa
  • Să fiți prieteni cu noi și pe pagina de Facebook OK Magazine
  • Să răspundeți printr-un comentariu la postare, la întrebarea "Ce rochie de pe siteul celor de la Innocenti Sposa îți place în mod deosebit?"

Menționăm că rochia câștigătoare este cea din imaginea de prezentare. Câștigătoarea va fi aleasă cu ajutorul site-ului random.org și anunțată pe 16 martie 2015 pe pagina de Facebook OK! Magazine.

*Rochia are dimensiunea S/M, însă se va modifica pentru a fi perfectă pentru câştigătoare la sediul celor de la Innocenti Sposa.


PARTICIPA LA CONCURS

Innocenti Sposa rochie de ocazie castiga o rochie concursuri online revista OK! Magazine



Nu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.